18 αθηναϊκά στέκια για brunch και τέλειο καφέ

Overoll: Υπέροχος καφές και χειροποίητο κρουασάν, η τέλεια εξίσωση

Η πρώτη croissanterie της πόλης ξέρει τον τρόπο για να αρχίσεις τη μέρα σου όσο καλύτερα γίνεται

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Overoll
Overoll
Overoll
Overoll
Overoll
  • Κατσουλιέρη 10
  • 2110010588
  • Overoll

Στο Overoll για υπέροχο καφέ και φρεσκοψημένα κρουασάν

Περπατάς στην Πραξιτέλους. Έχεις ήδη αργήσει και βιάζεσαι, αλλά παρόλα αυτά μία μυρωδιά σε κάνει να σταματήσεις απότομα. Είναι το άρωμα ενός βουτυρένιου κρουασάν που τραβάει την προσοχή σου. Ξεφουρνίζεται εκείνη τη στιγμή, στρουμπουλό, αχνιστό και αφράτο σαν σύννεφο, το καλύτερο λένε (και δίκαια) κρουασάν της πόλης. Αλλά δεν είναι μόνο η λαχτάρα για κρουασάν που σε ακινητοποιεί μπροστά στο Overoll… Είναι και η ανάγκη σου για ένα φλιτζάνι πραγματικά τέλειου καφέ.

Υπέροχος καφές και το τέλειο κρουασάν, η σίγουρη εξίσωση για να αρχίσεις τη μέρα σου όσο καλύτερα γίνεται. Η πρώτη croissanterie της πόλης το ξέρει καλά, για αυτό και ως αντάξιο ταίρι των ξακουστών κρουασάν της έχει διαλέξει ένα μοναδικό χαρμάνι καφέ. Πρόκειται για ένα blend σε συνεργασία με την taf που θα βρεις αποκλειστικά εδώ. Προέρχεται από ξεχωριστά microlots και διακεκριμένες φάρμες καφέ σε όλο τον κόσμο, ένα απολύτως premium χαρμάνι ιδανικό για να συνοδέψει το συννεφένιο κρουασάν σου. Εκτός από αυτό το μοσχομυριστό καφέ, θα ανακαλύψεις, βέβαια, κι άλλες επιλογές ροφημάτων, όπως καφέ decaf, cold brew, σοκολάτες και smoothies, όλα μελετημένα ώστε να συνδυάζονται άψογα με τα αφράτα προϊόντα του Overoll.

Το καλύτερο; Αφού το Overoll κατέκτησε το κέντρο της Αθήνας, συνεχίζει ακάθεκτο και στις υπόλοιπες γειτονιές της πόλης και όχι μόνο! Μετά το δεύτερο κατάστημα στο Χαλάνδρι, περιμένουμε τέσσερα ακόμα λαχταριστά spots που θα ανοίξουν άμεσα σε Αιγάλεω, Νέα Σμύρνη, Θεσσαλονίκη και Λευκωσία, ενώ μαθαίνουμε ότι στα άμεσα σχέδια του Overoll είναι να εμφανιστεί σε πολλά ακόμα σημεία! Πού ξέρεις; Σε λίγους μήνες μπορεί και εσύ να ξυπνάς από το άρωμα του φρεσκοψημένου κρουασάν που θα πλημμυρίζει τη γειτονιά σου…

Πραξιτέλους 27, 2114198151 και Κατσουλιέρη 10, Χαλάνδρι, 2110010588, www.overoll.gr

  • Κατσουλιέρη 10
  • 2110010588
  • Overoll

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου