Θεματα

Legit Coffee: Το απόλυτο φλιτζάνι καφέ που συνδυάζει τέλειο σώμα, γεύση και άρωμα

O LEGIT COFFEE µας συστήθηκε για πρώτη φορά στο Athens Coffee Festival 2023, από τα Καφεκοπτεία Λουμίδη

62222-137653.jpg
A.V. Team
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Legit Coffee

Legit Coffee, ο νέος καφές από τα Καφεκοπτεία Λουμίδη

Δεν ξέρω τι είναι καλύτερο από έναν καλό καφέ το πρωί, οπουδήποτε κι αν βρίσκοµαι. Ή µάλλον ξέρω. Ένας LEGIT, σωστός, αυθεντικός, απόλυτος, τολµηρός, πολύ καλός καφές. Ένας καφές που συνδυάζει τις κλασικές καθιερωµένες γεύσεις που αγαπάµε, όπως σοκολάτα, πραλίνα και καραµελωµένους ξηρούς καρπούς, µε εκλεπτυσµένες απαλές νότες φρούτων. O LEGIT COFFEE, που µας συστήθηκε για πρώτη φορά στο Athens Coffee Festival 2023, από τα Καφεκοπτεία Λουμίδη, επεξεργάζεται µε αγάπη και σεβασµό, συνθέτοντας το απόλυτο φλιτζάνι καφέ.

Legit Coffee

Η προσεκτική επιλογή των κόκκων καφέ κορυφαίας ποιότητας από όλο τον κόσµο, το ήπιο, μελετημένο και σταθερό καβούρδισμα –από τους experts του είδους– και η μακροχρόνια εμπειρία των δημιουργών του το κάνουν να ξεχωρίζει προσφέροντας μια πρωτόγνωρη γευστική εμπειρία που ξυπνά όλες τις αισθήσεις μέσα από τα σύνθετα αρώµατα και τις εκλεπτυσµένες γευστικές νότες κάθε κόκκου ξεχωριστά.

Legit Coffee

Μέσα από τρία espresso blends και ένα speciality single origin, που εναλλάσσεται 4 φορές τον χρόνο ανάλογα με την περίοδο συγκομιδής κάθε χώρας, υπόσχεται να εκπλήξει θετικά και τον πιο «απαιτητικό» coffee lover.

Legit Coffee

Κι αν δεν ξέρετε τι να πρωτοδιαλέξετε, ξεκινήστε από τον speciality single origin El Salvador, με νότες από τροπικά φρούτα και πραλίνα. Θα τον βρείτε σίγουρα στο Coffee Brew Bar των Καφεκοπτείων Λουμίδη στην Ομόνοια – και σύντομα σε κάποια από τα καλύτερα coffee spots της πόλης.

Legit Coffee

Ο LEGIT COFFEE είναι η νέα πρόταση των Καφεκοπτείων Λουμίδη για τον κλάδο της HO.RE.CA.

2103214608, Instagram: @legitcoffeegr

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ