Fixers Coffee makers & bakers: Σου φτιάχνουν τη διάθεση και τη μέρα!
Το νέο στέκι στο Παγκράτι είναι γεμάτο λιχουδιές
Fixers Coffe makers & bakers: για καφέ και χειροποίητα γλυκά στο νέο στέκι του Παγκρατίου
Το άρωμα του φρέσκου καφέ σε καλωσορίζει πριν ακόμη ανοίξεις την πόρτα. Το άρωμα αυτό συνοδεύει και μία ακόμη μυρωδιά: είναι εκείνη των λαχταριστών, χειροποίητων rolls που ψήνονται κάθε πρωί και κάνουν τον κόσμο να μοσχομυρίζει βούτυρο. Αυτά τα λαχταριστά συμβαίνουν στο Fixers, το νέο καφέ - microbakery που μόλις άνοιξε στο Παγκράτι.
Πίσω από το Fixers βρίσκονται ο Χρήστος, ο Αρτέμης, ο Τάσος, ο Γιώργος, η Μαρία και ο Παύλος, που κάθε πρωί δημιουργούν με φαντασία και μεγάλη μαεστρία όλα όσα πρόκειται να δοκιμάσεις. Και ποια είναι αυτά; Πρώτα απ’ όλα αυτός ο υπέροχα αρωματικός καφές. Πρόκειται για ένα τέλειο blend από 100% κόκκους Arabica από τρεις επιλεγμένες περιοχές της Βραζιλίας, που μπορείς να τον απολαύσεις επιτόπου ή να τον πάρεις μαζί στη βόλτα σου. Έπειτα είναι τα φοβερά νόστιμα χειροποίητα γλυκά και αλμυρά σνακ που η Έμμα ζυμώνει και ψήνει κάθε πρωί στο παρασκευαστήριο που λειτουργεί στο πατάρι. Θα βρεις σάντουιτς με χειροποίητο ψωμί, αφράτα cakes, μπάρες, cookies, διάφορα γλυκά (όπως το Baked Cheesecake ή τη Flan με την καραμελωμένη σφολιάτα και την κρέμα καραμέλας) και βέβαια τα άκρως λαχταριστά rolls με τη χειροποίητη ζύμη που βγαίνουν σε διάφορες γεύσεις, γλυκές και αλμυρές.
Αργά το απόγευμα τη θέση του καφέ παίρνουν κρασιά του ελληνικού αμπελώνα, μπίρες, ποτά κι aperitivo που μπορείς να συνοδεύσεις με ντελικάτη pinsa, street food αλλά και healthy επιλογές από τα expert brands The Smashers & katsika Bostanic Gourmet. Όλα αυτά σε έναν σύγχρονο και cozy χώρο με υπέροχο design. Άλλωστε ο σχεδιασμός έχει την υπογραφή του διεθνούς αρχιτεκτονικού γραφείου της Αφροδίτης Κρασσά, που εδρεύει στο Λονδίνο.
Μια καλή ευκαιρία να γνωρίσεις τους Fixers είναι αυτό το Σάββατο 28 Ιανουαρίου από τις 16.00 και μετά. Θα σε περιμένουν με καφέ, ποτό, φρεσκοψημένες λιχουδιές για όλους και πολλή μουσική για να σου φτιάξει τη διάθεση! Καθημερινά από 08.00 έως αργά το βράδυ.
Βρυάξιδος 2, Παγκράτι, www.fixerscoffee.com, Fb: fixerscoffee, Instagram: @fixerscoffee
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κανέλα, κρέμα και ουρές στην πλατεία Αγίων Θεοδώρων για το νέο pastry spot που έχει ήδη γίνει talk of the town
11 εστιατόρια που ταιριάζουν ταμάμ στα κυριακάτικα τραπέζια
Πάπρικα, γκούλας και παραδοσιακές νοστιμιές δίπλα στα μπαρόκ ανάκτορα
Ψηφίστε και αναδείξτε τους νικητές. Τα αποτελέσματα θα δημοσιευτούν στο τέλος Ιανουαρίου 2026
Η αλληλεπίδραση με το προσωπικό δεν αφορά μόνο την παραγγελία και την πληρωμή
Για τους γείτονες μας, η καρμπονάρα δεν είναι απλώς ζυμαρικό
Στο σουβλατζίδικο που αγαπούν οι φίλοι μου και μετά παγωτό χωρίς ζάχαρη που δεν καταλαβαίνεις καθόλου ότι δεν έχει ζάχαρη
Κοντά τέσσερις τόνους από αυτά στέλνει σε όλη την Ελλάδα!
Ο παράδεισος του παστουρμά αλλά και αμέτρητες ακόμα λιχουδιές
«Χωρίς εσάς το Betty’s Bakery θα έμενε μια τρελή ιδέα»
Χριστούγεννα και είμαστε συνέχεια στους δρόμους
Μήπως φέτος θα κάνεις Χριστούγεννα στο ελληνικό Μαϊάμι;
Η απαραίτητη γαστρονομική στάση στο Βερολίνο
Το νέο Business Lunch Menu κάνει το διάσημο εστιατόριο προσιτό σε όλους
Μυστικά για το ψήσιμο, δοσολογίες και χρόνοι και μια υπερτέλεια συνταγή
Hot εστιατόρια, λαχταριστά street food στέκια και λαμπερά ξενοδοχεία
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.