7 διευθύνσεις με καλό brunch και τέλεια γλυκά

St. George Lycabettus: Το αγαπημένο κυριακάτικο brunch της πόλης επιστρέφει

Πλούσιο κυριακάτικο brunch κάτω από το ξεχωριστό φως του αττικού ουρανού

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
St. George Lycabettus
St. George Lycabettus
St. George Lycabettus
St. George Lycabettus

Το St. George Lycabettus στους πρόποδες του Λυκαβηττού προσφέρει ένα εκπληκτκό κυριακάτικο brunch

To St. George Lycabettus από τα πιο γνωστά αθηναϊκά ξενοδοχεία, στους πρόποδες του Λυκαβηττού και με απρόσκοπτη θέα στην Ακρόπολη και τον Σαρωνικό, αποτελεί ιδανικό προορισμό για ένα δείπνο στα ειδυλλιακά μπαλκόνια του La Suite Lounge ή ένα πλούσιο κυριακάτικο brunch κάτω από το ξεχωριστό φως του αττικού ουρανού. Το αγαπημένο brunch της πόλης επιστρέφει άλλωστε ανανεωμένο την Κυριακή 6 Νοεμβρίου προσφέροντας όλες τις εκλεκτές γεύσεις που το κάνουν να ξεχωρίζει. Από φρέσκες σαλάτες και αφράτα bagels, μέχρι κρουασάν με γαλλική φινέτσα και νοστιμιά, eggs benedict, λαχταριστές tortillas, mini burgers και πολλά ακόμη.

Το ολοκαίνουργιο Health Corner προσφέρει vegan και gluten free επιλογές, όπως croissants, beyond meat burgers, pizza και crabcakes. Health Corner χωρίς superfoods δεν γίνεται φυσικά, κι αν αναζητάς την πιο guilty-gree επιλογή για brunch μπορείς να διαλέξεις κάτι από τα energy boosters, το mix n match yogurt bar, το νερό με αγγούρι και μέντα και τα lemon and ginger shots. Αν πάλι λατρεύεις τα γλυκά –όπως κι εμείς άλλωστε– στο Sweet Corner θα ζήσεις το όνειρό σου. Πώς να αντισταθείς στα red velvet muffins, στις μπουκίτσες donuts, στα λαχταριστά cheesecake και carrot cake, στα ολόφρεσκα pancakes ή το εντυπωσιακό σιντριβάνι σοκολάτας;
Κι όσο εσύ θα απολαμβάνεις γεύσεις, παρέα και θέα, η Nannuka θα διασκεδάζει τα παιδιά κάθε ηλικίας με δημιουργικά παιχνίδια και δραστηριότητες. Σημείωσε το παιδικό σινεμά με ποπ κορν στο screening room 16.00-18.00.

Τιμή buffet 35€ (συμπεριλαμβάνεται καφές φίλτρου), 10€/ παιδιά έως 12 ετών. Κρατήσεις στο 2107416191.