7 διευθύνσεις με καλό brunch και τέλεια γλυκά

Ζαχαροπλαστείο Καγγέλης: 40 χρόνια γλυκιάς απόλαυσης

Η γλυκιά γωνιά που λειτουργεί από το 1983 στη γειτονιά του Ζωγράφου

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ζαχαροπλαστείο Καγγέλης
Ζαχαροπλαστείο Καγγέλης
Ζαχαροπλαστείο Καγγέλης
Ζαχαροπλαστείο Καγγέλης

Στο Ζαχαροπλαστείο Καγγέλης στου Ζωγράφου για ολόφρεσκα, λαχταριστά γλυκά

Σαράντα χρόνια τώρα μας γλυκομαθαίνει το αγαπημένο μας Ζαχαροπλαστείο Καγγέλης, το οποίο λειτουργεί από το 1983 στη γειτονιά του Ζωγράφου προσελκύοντας λάτρεις των γλυκών απ’ όλη την Αθήνα. Από το πεζοδρόμιο κιόλας σε μαγεύουν οι μυρωδιές. Κι όταν μπεις, είναι λες και βρέθηκες στον πιο γλυκό παράδεισο του κόσμου.

Τα σιροπιαστά αιχμαλωτίζουν το βλέμμα σου, οι μικρές λιχουδιές, όπως εκλέρ, κοκ, σουδάκια, σε φωνάζουν σαν άλλες σειρήνες, οι πάστες σου γνέφουν να τις πλησιάσεις, μένεις άναυδος μπροστά στις τούρτες. Και τότε μια μάχη ξεκινάει μέσα σου. Να πάρεις κάτι απ’ όλα τα παραπάνω; Ή να προτιμήσεις γαλακτομπούρεκο, κανταΐφι, μπακλαβά, που μόλις βγήκαν από τον φούρνο; Ή, μήπως, το φημισμένο μακαρόν; Η λύση είναι μία: Πολλές και συχνές επισκέψεις για να τα δοκιμάσεις όλα και μετά πάλι από την αρχή.
Να θυμάσαι ότι εν όψει Χριστουγέννων το ζαχαροπλαστείο Καγγέλης, που φροντίζει 40 χρόνια τώρα τα αξεπέραστα γλυκά του να είναι ολόφρεσκα και φτιαγμένα με τα καλύτερα υλικά, ετοιμάζει όλα τα καλά κι αγαπημένα: τσουρέκια, κουραμπιέδες, μελομακάρονα, χριστουγεννιάτικα μπισκοτάκια, αλλά και τις ξακουστές του βασιλόπιτες, τις οποίες μπορείς και να παραγγείλεις.

Extra tip: Το ζαχαροπλαστείο Καγγέλης μπορεί να φροντίσει να γλυκάνει με τον πιο ωραίο τρόπο τις ιδιαίτερες στιγμές σου, γενέθλια, γάμο, βάπτιση, αρκεί να το ζητήσεις.