10 ζαχαροπλαστεία αφιερωμένα σπέσιαλ στους γλυκατζήδες

Crepaland: Αυτή την κρέπα θα τη λατρέψεις!

Μία από τις μεγαλύτερες και πιο φημισμένες αλυσίδες πώλησης κρέπας στην Ευρώπη

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Crepaland
Crepaland
Crepaland
Crepaland

Τα καταστήματα Crepaland είναι ο αληθινός παράδεισος της κρέπας

Γλυκές, αλμυρές, κρέπες ολικής για τους fitness, κρέπες με παγωτό, όλες τους αγαπημένες και η καθεμιά τους ξεχωριστή! Φτιαγμένες με το πιο γευστικό, φρέσκο και τραγανό φύλλο που έχετε δοκιμάσει ποτέ, τα καταστήματα Crepaland είναι ο αληθινός παράδεισος της κρέπας. Διαλέξτε από τις υπέροχες προτάσεις του καταλόγου ή κλείστε τα μάτια, φανταστείτε την κρέπα των ονείρων σας και σε λίγη ώρα θα βρίσκεται λαχταριστή μπροστά σας!

Φυσικά, τίποτα δεν είναι τυχαίο, καθώς οι άνθρωποι των καταστημάτων Crepaland έχουν μια τεράστια εμπειρία, την οποία παντρεύουν με τη δημιουργικότητά τους και τις άριστες πρώτες ύλες. Άλλωστε, η Crepaland άνοιξε το πρώτο της κατάστημα στην Κεφαλονιά το 1998 και σήμερα με 15 καταστήματα στην Ελλάδα, ένα να ετοιμάζεται στο Παγκράτι και 6 ακόμη στην Κύπρο, συμπεριλαμβάνεται στις μεγαλύτερες και πιο φημισμένες αλυσίδες πώλησης κρέπας στην Ευρώπη.

Extra tip: Εκτός από κρέπες, στα Crepaland θα απολαύσετε βάφλες και το αγαπημένο πλέον wafflino, pancakes, club sandwich, burgers και φυσικά εκλεκτούς καφέδες.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου