- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
10 ζαχαροπλαστεία αφιερωμένα σπέσιαλ στους γλυκατζήδες
Aργυρώ Gelateria: Το κρεποχωνάκι του Πειραιά είναι η απόλυτη φθινοπωρινή απόλαυση
Cute διακόσμηση, μοντέρνος χώρος, κι αυθεντικό ιταλικό gelato φτιαγμένο από 100% φρέσκο γάλα
A.V. Team
1’
ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Στο εργαστήριο Aργυρώ Gelateria του Πειραιά φτιάχνουν αγνό, ολόφρεσκο παγωτό κάθε μέρα
«Ι licked it so it’s mine» γράφει η κόκκινη neon επιγραφή που αποτελεί το απόλυτο insta spot στο ανοιχτού τύπου εργαστήριο «Αργυρώ Gelateria». Cute διακόσμηση, μοντέρνος χώρος, «γευστικά» καδράκια και παντού αυθεντικό ιταλικό gelato φτιαγμένο από 100% φρέσκο γάλα με αγνά υλικά. Τόσο στο Πασαλιμάνι, όσο και στα σκαλάκια στο Μικρολίμανο θα απολαύσεις χειροποίητο παγωτό βουτηγμένο στο ξεροψημένο κρεποχωνάκι που αποτελεί την απόλυτη φθινοπωρινή απόλαυση. Παγωτό μωσαϊκό, White bueno, με κρέμα φράουλα και τραγανή σοκολάτα ή αν θέλετε kiss, Ferrerο, κλασικές γεύσεις όπως φιστίκι, φουντούκι, βανίλια Μαδαγασκάρης, παρφέ, σορμπέ, αλλά και γεύσεις που απευθύνονται σε βίγκαν μπορείς να τις δοκιμάσεις σε χωνάκι, κυπελλάκι και βάφλα (αλλά και σε pancakes, μπουκίτσες ή συνοδευτικό σε γλυκό). Εκτός από τα καταπληκτικά παγωτά στην Aργυρώ Gelateria θα βρεις αρκετές ακόμα νόστιμες προτάσεις. Χειροποίητα γλυκά όπως red velvet, lemon pie, pancake tower with chocolate, τραγανό χειροποίητο φύλλο millefeuille μαζί με βελούδινη κρέμα, banoffee με λαχταριστή καραμέλα, μιλφέιγ, προφιτερόλ, carrot cake, σουφλέ σοκολάτας, καθώς και γλυκά που συνήθιζαν να τρώνε παλιά στα ζαχαροπλαστεία τις Κυριακές, όπως το μοναδικό παγωτό Σικάγο και το αξέχαστο μπανάνα σπλιτ. Όσα κι αν δοκιμάσεις το σίγουρο είναι ότι οι λιχουδιές αυτές θα σε ξετρελάνουν.
Επιδαύρου 13, Μικρολίμανο (στα σκαλάκια), 2104136298
Αγγέλου Μεταξά 7-9, Πασαλιμάνι, 210 4111212