10 summer hot spots βάζουν δροσιά και γεύση στο αθηναϊκό καλοκαίρι

Horizon Rooftop Of Senses: Όλη η Αθηναϊκή Ριβιέρα στα πόδια σου

Ο καλοκαιρινός σου προορισμός για φέτος

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
horizon__4_
horizon__6_
horizon__5_
Horizon Rooftop Of Senses
horizon__2_
horizon__3_

Horizon Rooftop Of Senses: ένας πανέμορφος all day χώρος στην καρδιά του Μικρολίμανου με ινσταγκραμική θέα

Είναι αυτό που ονειρεύεται κάθε ταξιδιάρα ψυχή. Να παίρνεις μια βαθιά ανάσα και να αφήνεις τη ματιά σου να ταξιδέψει παντού, μέχρι εκεί που φτάνει. Αυτή είναι η απίστευτη θέα από το rooftop του Horizon, όλη η Αθηναϊκή Ριβιέρα.

Ένας πανέμορφος και εξαιρετικά καλαίσθητος all day χώρος, τον οποίο έχει επιμεληθεί ο interior designer Στράτος Χιωτέλλης, στην καρδιά του Μικρολίμανου, με χίλιους δυο λόγους να το επισκεφθεί κανείς, πέρα από την πραγματικά ινσταγκραμική θέα.

Το μενού έχει επιμεληθεί ο σεφ, Μπάμπης Τσακιργιαννάκης, δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στην επιλογή των πρώτων υλών και προτείνοντας πιάτα μεσογειακής κουζίνας με διεθνείς επιρροές. Χορταστικά πρωινά και brunch θα συνοδεύσουν τον εξαιρετικό καφέ (δοκιμάστε το Family brunch για τέσσερα άτομα, είναι πραγματικά σούπερ), ενώ για τη συνέχεια της ημέρας οι πληθωρικές πάντα επιλογές περιλαμβάνουν από δροσιστικές σαλάτες, πίτσα, πάστα, ζουμερές κοπές, αλλά και finger food, που συνοδεύονται τέλεια με κάποιο από τα signature κοκτέιλ της λίστας που επιμελείται ο Γιάννης Ζωχιός.

Σε όλα αυτά προσθέστε την τέλεια εξυπηρέτηση, τη φιλοξενία και την ευγένεια των ανθρώπων του και, ναι, βρήκατε τον καλοκαιρινό σας προορισμό!