10 summer hot spots βάζουν δροσιά και γεύση στο αθηναϊκό καλοκαίρι

Tolis Sweets n’ eats: Είναι το πρώτο εστιατόριο - ζαχαροπλαστείο και θα το λατρέψεις!

Ένα concept που δεν μοιάζει με κανένα άλλο

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Tolis Sweets n' Eats
Tolis Sweets n' Eats
Tolis Sweets n' Eats
Tolis Sweets n' Eats
Tolis Sweets n' Eats
Tolis Sweets n' Eats

Tolis Sweets n’ eats: το ζαχαροπλαστείο Τόλης με ιστορία 50 χρόνων, μόλις άνοιξε το πρώτο εστιατόριο-ζαχαροπλαστείο στη Νίκαια

Στα 50 χρόνια της ιστορίας του, το ζαχαροπλαστείο Τόλης έχει γράψει τις δικές του σπουδαίες σελίδες στο μεγάλο βιβλίο της αθηναϊκής γαστρονομίας, αλλά η σημερινή γενιά ανοίγει ένα ολοκαίνουργιο κεφάλαιο: Το Tolis Sweets n’ eats είναι το πρώτο εστιατόριο-ζαχαροπλαστείο, σε ένα concept που θα λατρέψεις.

Οι νέοι δρόμοι στις καθημερινές μας απολαύσεις, που μάς ανοίγουν ο Τάσος Τόλης και ο restaurant project manager Λευτέρης Σουχάιμπ, είναι φτιαγμένοι από τα καλύτερα υλικά. Η μέρα ξεκινάει με ένα πεντανόστιμο και χορταστικό brunch (σημειώστε ότι τα πάντα είναι χειροποίητα), ενώ το μενού, το οποίο επιμελείται ο εξαιρετικός Μπάμπης Τσακιργιαννάκης, προτείνει comfort γεύσεις φτιαγμένες από premium πρώτες ύλες, όπως American style burgers και ιδιαίτερες κοπές όπως rib eye και Τ bone, που συνοδεύονται τέλεια με κάποια από τις ετικέτες της επιλεγμένης λίστας κρασιών αλλά και με τα φοβερά signature κοκτέιλ του Αλέξανδρου Γκικόπουλου.

Και μην ξεχνάτε ότι ένα τεράστιο κεφάλαιο στο Tolis παραμένουν τα γλυκά –αυτά για τα οποία έρχονται μέχρι εδώ άνθρωποι από όλη την Αθήνα–, με μεγάλο πρωταγωνιστή τα παγωτά: απολαυστικό φρέσκο χειροποίητο παγωτό με πρώτες ύλες από την Ιταλία, με τη φροντίδα του maestro gelatiere, Μιχάλη Τυράκη, ο οποίος μοιράζεται μαζί μας τις εμπειρίες και τις γνώσεις που απέκτησε όλα τα χρόνια της παραμονής του στη γειτονική χώρα. Στη Νίκαια, λοιπόν!