32 νόστιμα στέκια για να ανακαλύψεις αυτές τις γιορτές

Cava Halari: Η avant-garde κάβα στην καρδιά του Πειραιά

Εκατοντάδες κρασιά, σπάνια ποτά και μοναδικά δώρα

1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
36_low.jpg
58_loow.jpg
03_low.jpg
28_low.jpg
2022.jpg
2_litsa.jpg
  • 1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Στην Cava Halari στον Πειραιά θα βρεις όλα όσα ζητάς από τα Χριστούγεννα

Καθώς περπατάς στη Μαρίνα Ζέας στον Πειραιά και απολαμβάνεις τον ήλιο και τη θέα, δεν υπάρχει περίπτωση να μην προσέξεις τη μοντέρνα είσοδο της Cava Halari στην Ακτή Μουτσοπούλου. Μπαίνοντας μέσα, νιώθεις από την πρώτη στιγμή ότι θα την επισκεφθείς ξανά καθώς τα προϊόντα που θα βρεις εκει σίγουρα θα θες να τα δοκιμάσεις όλα ή και να τα προσφέρεις ως δώρο.

Καθόλου τυχαίο όταν η Cava Halari είναι η leading εταιρία στο επιχειρηματικό δώρο στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή. Είναι αυτή που έδωσε πρώτη μια άλλη διάσταση στα αντικείμενα σε συνδυασμό με το ποτό με αποτέλεσμα τη δημιουργία μοναδικών δώρων που εντυπωσιάζουν με την πρώτη ματιά!

Πίσω από την καινοτομία, την καλαισθησία και την avant-garde αισθητική της Cava Halari βρίσκεται η ιδιοκτήτρια Αγλαΐα Βασιλά και η ομάδα της η οποία αποτελείται από επαγγελματίες στον χώρο του κρασιού, του ποτού και της διακόσμησης.

Και όχι μόνο! Στην Cava Halari θα συναντήσεις πολλά και δυσεύρετα προϊόντα από κρασιά μικρών παραγωγών μέχρι προϊόντα από παραγωγούς deli από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Οι επιλογές δεν σταματάνε εδώ, καθώς η γκάμα της Cava Halari περιλαμβάνει επίσης συλλεκτικά whiskey και άλλα ποτά, μια πολυτελή γκάμα πούρων και αξεσουάρ, καθώς και αξεσουάρ κρασιού. Σύντομα θα τα βρίσκεις όλα τα παραπάνω και Online.

Και κάτι σίγουρα, όχι τελευταίο! Εάν δεν έχεις προλάβει να φανταστείς πως θες να στολίσεις το γιορτινό σου τραπέζι, τότε μην το σκέφτεσαι καθόλου. Στην Cava Halari Θα βρεις μοναδικά προϊόντα, όπως καράφες & ποτήρια αλλά και αντικείμενα που θα δώσουν μια όμορφη γιορτινή πινελιά στο σπίτι σου!

Απόλαυσε τον νέο κατάλογο επιχειρηματικών δώρων στη σελίδα τους www.cavahalari.gr ή μη χάσεις την εμπειρία να επισκεφθείς το κατάστημα τους, Ακτή Μουτσοπούλου 74, Πειραιάς.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ