32 νόστιμα στέκια για να ανακαλύψεις αυτές τις γιορτές

The Amorous Project: Ένα μαγικό, πεντανόστιμο ταξίδι στον χρόνο

Tο ιδανικό σκηνικό αν ψάχνεις ένα ατμοσφαιρικό χώρο για να ζήσεις την αλλαγή του χρόνου ή το ρεβεγιόν των φετινών Χριστουγέννων

1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
drz_the_amorous_project_0030.jpg
dsc08662.jpg
dsc08604.jpg
dsc08596.jpg
  • 1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

The Amorous Project: το νέο, ατμοσφαιρικό εστιατόριο της Κηφισιάς

Κρυστάλλινα ποτήρια, πολυέλαιοι του προηγούμενου αιώνα, υφασμάτινες πετσέτες και λινά τραπεζομάντιλα. Στο τραπέζι σου αριστοκρατικά μαχαιροπίρουνα, λεπτεπίλεπτες πορσελάνες και το φως των κεριών… Η φιλόξενη σάλα του The Amorous Project άνοιξε πριν λίγες εβδομάδες για να μας πάει ένα ρομαντικό ταξίδι στον χρόνο. Το όνομά του σημαίνει «έρωτας» και «πάθος» και η ιστορία του αρχίζει έναν αιώνα πριν, τότε που Ιταλοί και Γερμανοί μετανάστες έφταναν κατά χιλιάδες στη Νέα Υόρκη φέρνοντας μαζί το αγαπημένο τους φαγητό. Η ιταλοαμερικάνικη κουζίνα είχε μόλις γεννηθεί και σύντομα θα έγραφε τη δική της ιστορία. Από αυτή ακριβώς την περίοδο αντλεί έμπνευση το νέο εστιατόριο της ομάδας του Nice n Easy, οπότε στο μενού θα βρεις αγαπημένα πιάτα της πολυπολιτισμικής νεοϋορκέζικης κουζίνας, μαζί και πολλές healthy επιλογές.

Αυτό το σκηνικό, είναι μάλλον το ιδανικό αν ψάχνεις ένα ατμοσφαιρικό χώρο για να ζήσεις την αλλαγή του χρόνου ή το ρεβεγιόν των φετινών Χριστουγέννων. Όσο για το μενού που σε περιμένει αυτές τις δύο ξεχωριστές βραδιές είναι ένας από τους λόγους που θα κάνουν τη βραδιά σου πραγματικά αξέχαστη… Ανάμεσα στα τέσσερα στάδια των μενού θα βρεις πιάτα όπως μια υπέροχη consommé μοσχαριού με cappelletti και μανιτάρια porcini, ένα διαφορετικό carpaccio με αστακό, ένα φινετσάτο vitello beef carpaccio glaze με μους κατσικίσιου τυριού ή ένα καρέ αρνιού με mousseline μελιτζάνας, καπνιστό γιαούρτι και mezzo sauce… Η τιμή των γιορτινών μενού είναι €75/άτομο για το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και €90/άτομο για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ