32 νόστιμα στέκια για να ανακαλύψεις αυτές τις γιορτές

SiR TEN: το νόστιμο στέκι στο Παγκράτι

Ανανεωμένο μενού, φοβερά cocktails και μια shop in shop εμπειρία

1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
dsc_3154.jpg
dsc_3110.jpg
dsc_3219.jpg
dsc_3131.jpg
  • 1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

SiR TEN: Ο Σερ του Παγκρατίου ενισχύει τον εστιατορικό του χαρακτήρα και σε προσκαλεί!

Ο εσωτερικός χώρος με τη 10μετρη μπάρα να απλώνεται κατά μήκος αποτελεί το meeting point για τους απανταχού drinkers και καλοφαγάδες της πόλης. Το σκηνικό παρεΐστικο, artistic και απροσδόκητο αφού στον πρώτο όροφο του restaurant-bar βασιλεύει το showroom του ελληνικού brand ρούχων ESAI. Μια shop in shop εμπειρία που όμοιά της δεν έχουμε ξανασυναντήσει!

Ας περάσουμε όμως στα κυρίως… Το «Sir TEN» είναι ένα στέκι για φαγητό που δύσκολα αλλάζεις. Πριν λίγες μέρες, και 6 μήνες μετά την ένταξή του στην αθηναϊκή σκηνή της εστίασης, ανανεώνει τις γαστρονομικές του προτάσεις προκειμένου να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των θαμώνων αλλά και να διεγείρει την περιέργεια των υπολοίπων. Σύγχρονα και comfort πιάτα, φιλικά και πεντανόστιμα που σε κάνουν να νιώθεις ότι από πάντα ανήκες εδώ.

Ο σεφ Νίκος Δρακάκης με την ομάδα του που έχουν εξ ολοκλήρου επιμεληθεί το νέο menu, επιμένουν στην ποιότητα των πρώτων υλών και στις χειροποίητες παρασκευές. Το αποτέλεσμα είναι υπέροχα πιάτα που δεν χάνουν τον sharing χαρακτήρα τους, αφού για το team του SiR TEN sharing is having more. Ένα μενού λοιπόν που αν είναι να κολαστείς… θέλεις μόνο μαζί του!

Έμφαση έχει δοθεί και στην επίσης ανανεωμένη λίστα των signature cocktails διά χειρός Χρήστου Βρεττού με ζεστές και κρύες συνταγές, εορταστικές ή και κλασικές. Θα βρεις υπέροχα ποτά, αλλά και καλό εμφιαλωμένο κρασί το οποίο εμφιαλώνει η ομάδα του SiR TEΝ! Cheers λοιπόν στις παρέες και στις εμπειρίες τις ωραίες!

Tip: Τις Πέμπτες το κλίμα γίνεται super ανεβαστικό αφού το φαγητό και το ποτό συνοδεύει live (ελληνική) μουσική και γενικότερα τα event (μουσικά και όχι μόνο) είναι στο DNA τους. Για αυτό μη σταματάς να τους παρακολουθείς, όλο και κάτι καινούργιο έχουν να σου πουν...

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ