Θεματα

La Suite Rooftop: Bistronomy εμπειρία με άρωμα Παρισιού

Kλασσικά πιάτα γαλλικού μπιστρό ελληνικές γεύσεις στο St. George Lycabettus.

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Tο La Suite Rooftop Restaurant .
Tο La Suite Rooftop Restaurant .

La Suite Lounge: Το νέο ελληνογαλλικό μενού «Paris - Athènes» είναι μια συνεργασία του γάλλου σεφ Geoffrey Rembert μαζί με τον executive chef Βασίλη Μήλιο.

Ο γάλλος σεφ Geoffrey Rembert, που έχει βραβευθεί με αστέρι Michelin, βρίσκεται στην Αθήνα για να συνεργαστεί με το εστιατόριο La Suite Lounge του ξενοδοχείου St. George Lycabettus, που μάλιστα διακρίθηκε ως «Καλύτερη θέα στην Ευρώπη» και «Best Greek Heritage City Hotel».

Ο γάλλος σεφ Geoffrey Rembert
Ο γάλλος σεφ Geoffrey Rembert.

Μαζί με τον executive chef, Βασίλη Μήλιο και την ομάδα του δημιούργησαν ένα ελληνογαλλικό μενού «Paris – Athènes».

Ακολουθώντας την νέα τάση Bistronomy (Bistro + Gastronomy) στο μενού θα απολαύσετε κλασσικά πιάτα γαλλικού μπιστρό αλλά και χτένια St.Jacques με χαβιάρι Hadid, ψητό camembert με κρούστα από φουντούκι καθώς και ελληνικές γεύσεις όπως κριθαρότο με γαρίδες, ψητή ντομάτα και βασιλικό, φαγγρί με καπνιστή μελιτζάνα και κρέμα κακαβιάς τα οποία συνοδεύονται από εξαιρετικά ελληνικά και γαλλικά κρασιά.

Ένα ελληνογαλλικό μενού «Paris – Athènes», μια συνεργασία του γάλλου σεφ Geoffrey Rembert μαζί με τον executive chef, Βασίλη Μήλιο
To ελληνογαλλικό μενού «Paris – Athènes», είναι μια συνεργασία του γάλλου σεφ Geoffrey Rembert μαζί με τον executive chef, Βασίλη Μήλιο

Πιάτο από το νέο ελληνογαλλικό μενού «Paris – Athènes»

Το a la carte μενού «Paris – Athènes» και το μενού Degustation θα σερβίρεται καθημερινά στο La Suite Rooftop ενώ υπάρχει και η επιλογή champagne pairing με Moët & Chandon.

Ο ανανεωμένος χώρος με τη μοναδική, πανοραμική θέα εντυπωσιάζει με τις emerald green high five dining chairs, το art de la table από τη ThemisZ ‘Maze Collection’ και τα pop art βάζα της σειράς ‘Illusions’.

Tο La Suite Rooftop Restaurant .

Το La Suite Rooftop Restaurant είναι ανοιχτό καθημερινά από το μεσημέρι και για Brunch τις Κυριακές.

Opening του La Suite Rooftop Restaurant.

Για κρατήσεις: 2107416191

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ