6 φούρνοι με τέλειο ψωμί

Τουλίπα: Το ψωμί που ονειρεύτηκες

Οι ευωδιές θα σας σπάσουν τη μύτη πριν ακόμη ανοίξετε την πόρτα και σας τυλίξει αυτή η ζεστή αίσθηση του ψωμιού που μόλις βγήκε από το φούρνο

1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αρτοζαχαροπλαστείο Τουλίπα
Αρτοζαχαροπλαστείο Τουλίπα
Αρτοζαχαροπλαστείο Τουλίπα
  • 1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Στο Αρτοζαχαροπλαστείο Τουλίπα τα πάντα είναι χειροποίητα και φτιάχνονται με αληθινό μεράκι

Η Τουλίπα μάς συστήνεται ως αρτοζαχαροπλαστείο και είναι αυτό ακριβώς που κάθε ονειροπόλος μπορεί να φανταστεί: Μια οικογενειακή επιχείρηση που με συνέπεια τιμάει την παράδοση, στολίζοντας το καθημερινό μας τραπέζι με ψωμί που θυμίζει τα παιδικά μας χρόνια.

Στην Τουλίπα, από το 1979 που λειτουργεί, τα πάντα είναι χειροποίητα και φτιάχνονται με το αληθινό μεράκι του ανθρώπου που αγαπάει να ξυπνάει νωρίτερα απ’ όλους για να ετοιμάσει το ψωμί της ημέρας. Οι ευωδιές θα σας σπάσουν τη μύτη πριν ακόμη ανοίξετε την πόρτα και σας τυλίξει αυτή η ζεστή αίσθηση του ψωμιού που μόλις βγήκε από το φούρνο. Και τι ψωμί! Με παραδοσιακές συνταγές με προζύμι, ζυμωμένο με ποικιλία ποιοτικών αλεύρων, που δημιουργούν ένα αποτέλεσμα μοναδικό, γιατί αυτό το ψωμί, πραγματικά, τρώγεται και σκέτο. Και τα ψωμένια όνειρα δεν σταματούν εδώ, καθώς θα ανακαλύψετε ακόμη υπέροχο ψωμί ζέας, ψωμί με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη, ανεπανάληπτο αγιορείτικο με ελαιόλαδο και προζύμι, φανταστικό χωριάτικο με καλαμπόκι.

Και δίπλα σε όλα αυτά τα ωραία, μια μεγάλη γκάμα από γλυκά, από τούρτες και πάστες μέχρι αξέχαστα σιροπιαστά, φοβερά κουλουράκια (απίθανα τα σμυρνέικα και τα νησιώτικα), παραδοσιακές πίτες και πολλά σφολιατοειδή, τα οποία όλα τους φτιάχνονται εδώ, στο εργαστήριο της Τουλίπας. Καθημερινά από τις 6 το πρωί έως τις 10 το βράδυ.