- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Ο Βασίλης Καλλίδης γράφει έναν οδηγό της Αθήνας στα Αγγλικά
Το “Athens Food Guide” είναι το όνειρο κάθε κοσμογυρισμένου foodie
To “Athens Food Guide”, το καινούργιο βιβλίο του Βασίλη Καλλίδη έχει όλα τα νόστιμα μυστικά της Αθήνας
Κάθε φορά που ταξιδεύεις σε μια ξένη πόλη, ονειρεύεσαι ότι θα ανακαλύψεις όλα τα ενδιαφέροντα μυστικά της. Τα μαγαζιά, τους δρόμους και τα bar της. Συνήθως, αυτό δεν συμβαίνει (τουλάχιστον όχι στο βαθμό που θα ήθελες). Εκτός αν έχεις για οδηγό έναν τύπο σαν τον… Βασίλη Καλλίδη. Σεφ και ταξιδευτής ο ίδιος, αφού ανακάλυψε τα πιο παράξενα και κρυφά σημεία της Αθήνας για καλό φαγητό στα βιβλία του Άθενς Σπέσιαλ 1 και 2, επανέρχεται με ένα νέο οδηγό για την αγαπημένη του πόλη, γραμμένο στα αγγλικά.
Το “Athens Food Guide” είναι το τέλειο δώρο για τους ξένους φίλους σου, αλλά ταυτόχρονα και ένας χρήσιμος οδηγός για τους ίδιους τους αθηναίους. Ποιος foodie δεν θα ήθελε σπίτι του μια αστείρευτη πηγή νόστιμων μυστικών για την πόλη του;
*Το “Athens Food Guide” κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πατάκη. Από τις ίδιες εκδόσεις κυκλοφορούν επίσης τα βιβλία του Βασίλη Καλλίδη «Άθενς Σπεσιάλ-Λε τουρ», «Άθενς Σπεσιάλ 2» και «Η νέα ελληνική κουζίνα σε 88 συνταγές»
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι ειδικοί εξηγούν το πότε, το γιατί και το πώς…
Πρόκειται για το εμβληματικό προϊόν των Κυκλάδων
Μόλις δυο μήνες στη Φιλοθέη κι έχει ήδη το δικό του φανατικό κοινό
Tα ελληνικά πιάτα που κρατούν ψηλά τη σημαία
Η θρυλική burger crepe και άλλα comfort αριστουργήματα
Πιάτα ντοπαμίνης και σνακ σεροτονίνης, η νέα αγάπη των σόσιαλ
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Βραβευμένες γεύσεις, φτιαγμένες από αληθινές και ποιοτικές πρώτες ύλες
Τεράστια ποικιλία σε ξηρούς καρπούς νέας σοδειάς, delicatessen επιλογές και φυσικά καφέδες
Στο φυσικό κατάστημα στη Βίτωλη Φθιώτιδας έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε βραβευμένα μέλια, αλείμματα, γύρη, βασιλικό πολτό, πρόπολη αλλά και παστέλι.
Όλα τα προϊόντα των ευβιότοπων είναι φτιαγμένα από ελληνικό βιολογικό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας, αποκλειστικά δικής τους εκτροφής
Η Μελισσοκομία Φωτόπουλου παράγει όλες τις ποικιλίες μελιού, βασιλικό πολτό, γύρη και πολλά ακόμη μελισσοκομικά προϊόντα
Το πρώτο ελληνικό χαβιάρι παράγεται στην Άρτα!
Το γλυκό μας το τρώμε όλο. Πάντα.
Οι διευθύνσεις που θες να ξέρεις άμα ανέβεις «επάνω»
Πρόσφατα ξεφούρνισε και γλυκά – και τι γλυκά!
Πρωταγωνιστές αυτή την περίοδο οι φοβεροί κουραμπιέδες και τα ζουμερά μελομακάρονα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.