- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Σε αμερικανική εκπομπή μαγειρικής ο Άκης Πετρετζίκης
Γεύσεις από Ελλάδα σε επεισόδιο του Voyager, το οποίο γυρίστηκε στην Αθήνα
Τον Άκη Πετρετζίκη επέλεξε η ταξιδιωτική εκπομπή Voyager, με παρουσιαστή τον Τζος Γκαρσία, για ένα σύντομο γευστικό ταξίδι στην Ελλάδα.
Ο Έλληνας masterchef περιγράφει τη συνάντησή του με τον Αμερικανό παρουσιαστή και την εμπειρία του από τα γυρίσματα του επεισοδίου, όπου ο τηλεθεατής θα έχει τη δυνατότητα να δει ορισμένες από τις ομορφιές της Ελλάδας. Όπως γράφει ο Άκης Πετρετζίκης στην προσωπική του ιστοσελίδα, αν και επιθυμία της παραγωγής ήταν να μαγειρέψει μουσακά, αυτό δεν θα ήταν εφικτό να γίνει μέσα σε 15 λεπτά που του έδιναν ως χρόνο.
«Τελικά, συμφωνήσαμε να τους κάνω μια ωραία χωριάτικη και 3 "αλοιφές" (τυροκαυτερή, τζατζίκι και μελιτζανοσαλάτα)» γράφει, προσθέτοντας πως τα γυρίσματα έγιναν σε μια φάρμα λίγο έξω από την Αθήνα.
«Η αλήθεια είναι πως ήθελα πολύ να δω πώς δουλεύει ένα ξένο συνεργείο, τι μηχανήματα έχει, πόσο προσωπικό κ.λπ. Με ενδιαφέρουν όλα αυτά για τις δικές μου εκπομπές άλλωστε...» συμπληρώνει, υπογραμμίζοντας: «Έχω να πω ότι ήταν μια πολύ όμορφη εμπειρία».
Η εκπομπή Voyager προβάλλεται από το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο NBC. Ο Τζος Γκαρσία ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο με πλοίο, και σε κάθε λιμάνι παρουσιάζει τις κρυμμένες ομορφιές, τις διαφορετικές παραδόσεις και τις μοναδικές κουζίνες που αυτό κρύβει.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δέκα χρόνια, ένας μοναδικός χώρος όπου η παράδοση συναντά τη σύγχρονη μαγειρική τέχνη
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.