Θεματα

Σε αμερικανική εκπομπή μαγειρικής ο Άκης Πετρετζίκης

Γεύσεις από Ελλάδα σε επεισόδιο του Voyager, το οποίο γυρίστηκε στην Αθήνα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
373551-771164.jpg
@akis_petretzikis/Instagram

Τον Άκη Πετρετζίκη επέλεξε η ταξιδιωτική εκπομπή Voyager, με παρουσιαστή τον Τζος Γκαρσία, για ένα σύντομο γευστικό ταξίδι στην Ελλάδα.

Ο Έλληνας masterchef περιγράφει τη συνάντησή του με τον Αμερικανό παρουσιαστή και την εμπειρία του από τα γυρίσματα του επεισοδίου, όπου ο τηλεθεατής θα έχει τη δυνατότητα να δει ορισμένες από τις ομορφιές της Ελλάδας. Όπως γράφει ο Άκης Πετρετζίκης στην προσωπική του ιστοσελίδα, αν και επιθυμία της παραγωγής ήταν να μαγειρέψει μουσακά, αυτό δεν θα ήταν εφικτό να γίνει μέσα σε 15 λεπτά που του έδιναν ως χρόνο.

«Τελικά, συμφωνήσαμε να τους κάνω μια ωραία χωριάτικη και 3 "αλοιφές" (τυροκαυτερή, τζατζίκι και μελιτζανοσαλάτα)» γράφει, προσθέτοντας πως τα γυρίσματα έγιναν σε μια φάρμα λίγο έξω από την Αθήνα.

«Η αλήθεια είναι πως ήθελα πολύ να δω πώς δουλεύει ένα ξένο συνεργείο, τι μηχανήματα έχει, πόσο προσωπικό κ.λπ. Με ενδιαφέρουν όλα αυτά για τις δικές μου εκπομπές άλλωστε...» συμπληρώνει, υπογραμμίζοντας: «Έχω να πω ότι ήταν μια πολύ όμορφη εμπειρία».

Η εκπομπή Voyager προβάλλεται από το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο NBC. Ο Τζος Γκαρσία ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο με πλοίο, και σε κάθε λιμάνι παρουσιάζει τις κρυμμένες ομορφιές, τις διαφορετικές παραδόσεις και τις μοναδικές κουζίνες που αυτό κρύβει.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ