2016 Athens Taste Choice
Αυτά είναι τα καλύτερα εστιατόρια και οι σεφ όπως τα ψήφισε το αναγνωστικό κοινό
Στην A.V. ψηφίσαμε τα εστιατόρια που αγαπάμε και τους νέους σεφ που που ξεχώρισαν. Μέσα στις γιορτές όμως πήρατε την υπόθεση στα χέρια σας. Ψηφίσατε με αληθινά μεγάλη όρεξη και αυτά που ακολουθούν είναι τα δικά σας πρώτα βραβεία.
WINE RESTO
1. Scala Vinoteca
2. Monk
3. By the Glass
4. Paleo
5. Oinoscent
6. Θα σε κάνω Βασίλισσα
7. Heteroclito
8. Fabrica de Vino
9. Ζάχαρη & Αλάτι
10. Kiki de Grece
ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑ
1. Σπονδή
2. Malabar
3. Vezene Trattoria
4. CTC
5. Feedέλ Urban Gastronomy
6. Zonar’s
7. L’ Abreuvoir
8. Ράτκα
9. Polly Maggoo
10. La Suite Lounge
BAR RESTAURANT
1. Barrio
2. Balthazar
3. Noel
4. The Clumsies
5. Pere Ubu
6. 48 Urban Garden
7. Shamone
8. Cinco
9. K8 Point
10. Buba
STREET FOOD
1. Überness
2. Etnico
3. Mirch
4. Street Wok
5. Food Truck
6. Καυτή πατάτα
7. Ancho Mexican Grill
8. Feyrouz
9. Los Loros
10. Sumsum
GASTRO TAVERN
1. Μαύρο Πρόβατο
2. Belle Amie
3. Βόλτα
4. Base Grill
5. Σεϋχέλλες
6. Άμα Λάχει
7. Τηλέμαχος
8. Ergon
9. Η φάμπρικα του Ευφρόσυνου
10. Μαγικές Κατσαρόλες
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ
1. Artisanal
2. Cookoovaya
3. Funky Gourmet
4. Aleria
5. ΜΑΝΗΜΑΝΗ
6. Varoulko seaside
7. Botrini’s
8. Βασίλαινας
9. Hytra
10. 2Μαζί
ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΕΦ
1. Θάνος Στασινός
Nikkei
2.Σταμάτης Μαρμαρηνός
Posidonio, Σπέτσες
3. Δημήτρης Παμπόρης
Ekies, Χαλκιδική
4. Νίκος Θωμάς
Simul
5. Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος
Domotel Kastri
6. Χάρης Νικολούζος
2Μαζί
7. Θοδωρής Παπανικολάου
Σελήνη, Σαντορίνη
8. Σωτήρης Κοντιζάς
Nolan
9. Νικόλας Μπίλλης
Botrini’s
10. Αντώνης Δρακουλαράκος
Sushimou
ΨΑΡΙ
1. Θαλασσινός
2. Τραβόλτα
3. Ψάριστον
4. Άργουρα
5. Μπαρμπουνάκι
6. Αλμύρα
7. Ψαροκόκκαλο
8. Milos
9. Αθερίνα
10. Παράμαλο
ASIAN FUSION & ETHNIC
1. Nikkei
2. Sushimou
3. Matsuhisa
4. Mama Roux
5. Andaman
6. Rouan Thai
7. The Sushi Bar
8. K for Kiku
9. Budoo
ΙΤΑΛΙΚΑ
1. La Pasteria
2. Sale Pepe
3. Malconi’s
4. Capanna
5. Aglio oglio e peperoncino
6. School Pizza Bar
7. I Fratti
8. Peccati di Gola
9. Soleto
10. Testaccio
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δέκα χρόνια, ένας μοναδικός χώρος όπου η παράδοση συναντά τη σύγχρονη μαγειρική τέχνη
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.