Το 2012 ξεκίνησε μια μικρή παρέα να ψήνει burger στην Ν. Φιλαδέλφεια. Το μυστικό γρήγορα εξαπλώθηκε και σύντομα όλη η Αθήνα προσπαθούσε να χωρέσει στο μικρό μαγαζάκι για να δοκιμάσει τα burger του Hot Hot.
Τέσσερα χρόνια και εκατομμύρια μπιφτέκια μετά, η παρέα μεγάλωσε και έγινε η μεγαλύτερη ιστορία burger της πόλης! Είμαστε πολλοί πια, αυτοί που ορκιζόμαστε στα λαχταριστά, αφράτα, ζεστά και καλοψημένα burgers του Hot Hot. Κι εκείνο, ευχαριστεί και ανταποδίδει με μια σειρά από rock, ξέφρενα parties σε όλα του τα μαγαζιά.
Σημείο εκκίνησης το Χαλάνδρι στις 17 Απριλίου και ώρα 19.00. Με δωρεάν cocktails, graffiti live painting, custom lettering calligraphy, stilt walker, μουσικές από τα Κίτρινα Ποδήλατα και τους Hirollers, τον Αλέξανδρο Βραχωρίτη, παραγωγό του Rock Fm στα decks και πολλές, (μα πολλές!) ακόμα εκπλήξεις. Σκέψου μόνο ότι το μότο είναι «Be rock, be hungry». Μην το χάσεις!
Κολοκοτρώνη 5, Χαλάνδρι, 210 6848666
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μόλις δυο μήνες στη Φιλοθέη κι έχει ήδη το δικό του φανατικό κοινό
Tα ελληνικά πιάτα που κρατούν ψηλά τη σημαία
Η θρυλική burger crepe και άλλα comfort αριστουργήματα
Πιάτα ντοπαμίνης και σνακ σεροτονίνης, η νέα αγάπη των σόσιαλ
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Βραβευμένες γεύσεις, φτιαγμένες από αληθινές και ποιοτικές πρώτες ύλες
Τεράστια ποικιλία σε ξηρούς καρπούς νέας σοδειάς, delicatessen επιλογές και φυσικά καφέδες
Στο φυσικό κατάστημα στη Βίτωλη Φθιώτιδας έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε βραβευμένα μέλια, αλείμματα, γύρη, βασιλικό πολτό, πρόπολη αλλά και παστέλι.
Όλα τα προϊόντα των ευβιότοπων είναι φτιαγμένα από ελληνικό βιολογικό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας, αποκλειστικά δικής τους εκτροφής
Η Μελισσοκομία Φωτόπουλου παράγει όλες τις ποικιλίες μελιού, βασιλικό πολτό, γύρη και πολλά ακόμη μελισσοκομικά προϊόντα
Το πρώτο ελληνικό χαβιάρι παράγεται στην Άρτα!
Το γλυκό μας το τρώμε όλο. Πάντα.
Οι διευθύνσεις που θες να ξέρεις άμα ανέβεις «επάνω»
Πρόσφατα ξεφούρνισε και γλυκά – και τι γλυκά!
Πρωταγωνιστές αυτή την περίοδο οι φοβεροί κουραμπιέδες και τα ζουμερά μελομακάρονα
Στη Γλυφάδα και στο Κολωνάκι, το νέο Overoll είναι το brunch spot που κάνει την κάθε μέρα να κυλά λίγο πιο όμορφα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.