Με εξειδίκευση στα θαλασσινά και το φρέσκο ψάρι, έχει καταφέρει να κερδίσει την καρδιά του κόσμου και να γίνει σημείο αναφοράς
Το Τριαντάφυλλο της Νοστιμιάς, 30 χρόνια τώρα, αποτελεί αγαπημένο στέκι για όσους αναζητούν αυθεντικές γεύσεις. Με εξειδίκευση στα θαλασσινά και το φρέσκο ψάρι, έχει καταφέρει να κερδίσει την καρδιά του κόσμου και να γίνει σημείο αναφοράς. Στο μενού η φιλεταρισμένη σαρδέλα έχει αφήσει εποχή, ενώ δεν λείπουν λαχταριστά πιάτα όπως το ψητό θράψαλο, οι φρέσκιες κουτσομούρες και ο μπακαλιάρος. Τα χειροποίητα ντολμαδάκια και οι αλοιφές ετοιμάζονται καθημερινά με φροντίδα. Συνοδεύστε τα με χύμα κρασί από τους αμπελώνες της Ζίτσας ή από το Κτήμα Κουκουλήθρα της Λήμνου.