

Σάντουιτς και επικά burgers με χειροποίητο ψωμάκι
Από το 2017, το Talking Breads στα Εξάρχεια έφερε στην αθηναϊκή σκηνή του street food μία πρόταση γεμάτη ποιότητα, δημιουργικότητα και γεύσεις που μένουν αξέχαστες. Με οδηγό το όραμα του σεφ και ιδιοκτήτη Χρήστου Τάχια, αποτελεί πλέον σημείο αναφοράς για πεντανόστιμα burgers και sandwiches, αλλά και για φημισμένα pizza rolls και διαρκώς νέες δημιουργίες που κερδίζουν φανατικό κοινό.
Στο Talking Breads το ψωμί είναι τέχνη. Παρασκευάζεται καθημερινά στο κατάστημα του Χολαργού, με χειροποίητη φροντίδα, και από εκεί διανέμεται φρέσκο στα άλλα δύο καταστήματα σε Εξάρχεια και Σύνταγμα. Δίπλα του, όλες οι σάλτσες είναι επίσης χειροποίητες, ενώ ο κιμάς που χρησιμοποιείται στα burgers είναι 100% μοσχαρίσιος, εξασφαλίζοντας αγνότητα και αυθεντική γεύση.
Η καινοτομία του Talking Breads ξεχωρίζει διαρκώς με δημιουργίες όπως το μοναδικό burgerssant, φτιαγμένο με ψωμάκι σφολιάτας που θυμίζει κρουασάν. Είναι ένα από τα νέα highlights του μενού, που συνδυάζει τη νοστιμιά ενός burger με την υφή και την πολυτέλεια της σφολιάτας.
Το Talking Breads επεκτείνεται δυναμικά με δύο νέα καταστήματα σε Χολαργό και Σύνταγμα που άνοιξαν το 2024. Στον Χολαργό, η φρέσκια αισθητική του χώρου αγκαλιάζει τη γειτονιά, ενώ στο Σύνταγμα το Talking Breads βρίσκεται στην καρδιά του πιο φημισμένου «gastro street» της Αθήνας, στην Απόλλωνος. Στο Talking Breads, η κάθε λεπτομέρεια μετράει. Από το ψωμί που ζυμώνεται καθημερινά, μέχρι τα ευφάνταστα πιάτα που αναδεικνύουν την τέχνη του street food, όλα μαρτυρούν την αγάπη για τη δημιουργία. Ένα success story που ξεκίνησε πριν από λίγα χρόνια και συνεχίζει να εξελίσσεται, προσφέροντας στους Αθηναίους γεύσεις που ξεπερνούν κάθε προσδοκία.