- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Η Υδρούσσα στεγάζεται σε ένα παλιό, πανέμορφο αρχοντικό του 1908, από τα λίγα που έχουν μείνει στο Χαλάνδρι. Τα τελευταία 26 χρόνια έχει μάθει τους Χαλανδραίους (και όχι μόνο) στο καλό φαγητό και στη ζεστή ατμόσφαιρα. Θα βρείτε πιάτα με αναφορές στη μεσογειακή και ελληνική κουζίνα, αλλά θα σας κλέψουν την καρδιά το φακελάκι Λήμνου (φέτα τυλιγμένη σε φύλλο κρούστας με σουσάμι και μέλι), η σαλάτα των χρωμάτων, το κοτόπουλο Υδρούσσα, το ανατολίτικο κεμπάπ, το ανεπανάληπτο σουφλέ σοκολάτας και... οι καλές τιμές! Κάθε πιάτο είναι χειροποίητο, μαγειρεμένο με τα πιο εκλεκτά υλικά και μπόλικο μεράκι. Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε το καλό χύμα κρασί.
Αγ. Παρασκευής 56, 210 6812520, www.ydroussa.com, fb: Υδρούσσα Εδεσματοπωλείον
INFO
Στα πολλά χρόνια λειτουργίας της έχει ανεβάσει ψηλά τον πήχη της γεύσης προσφέροντας εξαιρετικά πιάτα ελληνικής δημιουργικής κουζίνας με προσεκτικά διαλεγμένες πρώτες ύλες. Θα απολαύσετε πεντανόστιμα εδέσματα, από τις σαλάτες και τα ορεκτικά μέχρι τα κυρίως πιάτα. Ξεχωριστά είναι και τα brunch κάθε Σαββατο και Κυριακή από τις 9 το πρωί, ενώ μπορεί να φιλοξενήσει και κάθε είδους εκδηλώσεις.
Δες αναλυτικάΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Καλά πιάτα και πλούσια κάβα με 300 ελληνικές ετικέτες
Με σεφ την Κυριακή Φωτοπούλου και πιάτα ελληνικά
Η πιο ζεστή γωνιά των γιορτών βρίσκεται στο Βραστό
Κοίτα να δεις που η Βενιζέλου έγινε Τραστέβερε
Τραγανοί απ' έξω, αφράτοι μέσα και με απίστευτους συνδυασμούς επικαλύψεων και γεμίσεων
Εκεί που θα βρεις την «Παιδική ανάμνηση» με πτι-μπερ, διπλή σοκολάτα, φουντούκι και πραλίνα
Μια τρατορία με οικογενειακό κλίμα, χειροποίητα ζυμαρικά και φρέσκες πρώτες ύλες
26 χρόνια ιστορίας και μια κουζίνα που αγαπάει τις παραδοσιακές, ανατολίτικες γεύσεις
Aρωματικός καφές και λαχταριστές επιλογές, ιδανικές για το ξεκίνημα της ημέρας
Μια αυθεντική γευστική εμπειρία, με έμπνευση από την ελληνική, τη μεσογειακή και την ανατολίτικη κουζίνα
Αν έχεις δοκιμάσει έστω μία φορά το brunch του The Caravan, ξέρεις πως μιλάμε για εμπειρία
Αγαπημένη συνήθεια για όσους αναζητούν ποιοτικό καφέ, γεύσεις με χαρακτήρα και τη ζωντάνια της πόλης
Tο ιταλικό όπως πρέπει στη Θεσσαλονίκη
Ο executive chef Δημήτρης Τασιούλας επαναπροσδιορίζει τη νεοελληνική γαστρονομία
Ένας χώρος όπου το σύγχρονο στιλ και η δημιουργική γαστρονομία συνθέτουν μία ξεχωριστή εμπειρία
Για τους λάτρεις του κρέατος, η ποικιλία κρεατικών ΧΧL ενός μέτρου είναι must
Μια νέα εκδοχή της ταβέρνας που αξίζει να δοκιμάσεις
Για τίμιους και πεντανόστιμους μεζέδες στον πεζόδρομο της Αγίας Ζώνης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.