19 στέκια με την ελληνική κουζίνα που αγαπάμε

Οι Νοστιμιές της Μαίρης: Η παραδοσιακή ελληνική κουζίνα της Κυψέλης

Φαγητό φτιαγµένο µε αγάπη και µεράκι, µε εποχιακά υλικά και άριστες πρώτες ύλες!

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Οι Νοστιμιές της Μαίρης: ένα από τα αγαπημένα στέκια της Κυψέλης

Αγαπηµένο στέκι από το 1994 σε µια από τις πιο όµορφες πλατείες της Αθήνας, την πλατεία Αγίου Γεωργίου στην Κυψέλη, εκεί όπου η αίσθηση της παλιάς αθηναϊκής γειτονιάς είναι ακόµη ζωντανή. Έτσι ολοζώντανες είναι και οι γεύσεις της παραδοσιακής ελληνικής κουζίνας στις Νοστιµιές της Μαίρης, φαγητό φτιαγµένο µε αγάπη και µεράκι, µε εποχιακά υλικά και άριστες πρώτες ύλες!

Πολλά και νόστιµα ετοιµάζουν καθηµερινά για εµάς η Μαίρη και η οµάδα της, αλλά, πώς να το κάνουµε, υπάρχουν και κάποια πιάτα που είναι οι πρωταγωνιστές. Για τους ξακουστούς λαχανοντολµάδες έρχονται στη Μαίρη απ’ όλη την Αθήνα, το µοσχάρι γιουβέτσι θα σας θυµίσει γεύσεις και αρώµατα που είχατε δοκιµάσει κάποτε σε κάποια ελληνική εξοχή και σας έµειναν αξέχαστα, τα µπιφτέκια φούρνου είναι στ’ αλήθεια ένα πιάτο που θα µπορούσατε να το τρώτε κάθε µέρα και να το λαχταράτε ξανά και ξανά!

Η αγάπη της Μαίρης για το καλό φαγητό, βέβαια, είναι µεγάλη, έτσι στον κατάλογο χωράνε όλα τα καλά. Και όσπρια θα βρείτε, και φοβερά λαδερά, και της ώρας, και διάφορα του φούρνου σαν το χοιρινό, αλλά και πίτες, σπανακόπιτες και τυρόπιτες, σαν εκείνες που έφτιαχναν οι µαµάδες και οι γιαγιάδες µας.

Όλα αυτά σε γενναιόδωρες µερίδες, σε value for money τιµές, σε ένα χώρο φιλόξενο µε χαµογελαστούς ανθρώπους, που θα σας κάνει να αισθανθείτε σαν να βρίσκεστε στο σπίτι κάποιου αγαπηµένου φίλου.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου