10 αθηναϊκά στέκια με τέλεια γλυκά

Καγγέλης Ζαχαροπλαστείο: Κάνει τις γιορτές μας ακόμα πιο γλυκές!

Περνάς απ’ έξω και σε τυλίγουν όλες οι γλυκές μυρωδιές και γεύσεις που έχεις αγαπήσει

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ζαχαροπλαστείο Καγγέλης
Ζαχαροπλαστείο Καγγέλης
Ζαχαροπλαστείο Καγγέλης
Ζαχαροπλαστείο Καγγέλης

Καγγέλης Ζαχαροπλαστείο: παραδοσιακές συνταγές, φτιαγμένες με αγάπη και με ολόφρεσκα υλικά

Έρχονται Χριστούγεννα, η γιορτή των παιδιών, αλλά υπάρχει ένα μέρος που μπορεί να μας κάνει όλους και πάλι για λίγο παιδιά, όπως παλιά που περιμέναμε πώς και πώς τα μελομακάρονα της μαμάς ή να αλλάξει ο χρόνος για να γευτούμε τη βασιλόπιτα της γιαγιάς. Αυτό το μέρος είναι το Ζαχαροπλαστείο Καγγέλης στου Ζωγράφου, εκεί όπου περνάς απ’ έξω και σε τυλίγουν όλες οι γλυκές μυρωδιές και γεύσεις που έχεις αγαπήσει!
Σαράντα χρόνια ιστορίας, από το 1982, δεν είναι και λίγα, και το Ζαχαροπλαστείο Καγγέλης επιμένει να την τιμά με παραδοσιακές συνταγές, φτιαγμένες με αγάπη και με ολόφρεσκα υλικά. Για τις ημέρες των εορτών όλα τα καλά θα βρίσκονται στις προθήκες του. Λαχταριστά μελομακάρονα, φοβεροί κουραμπιέδες, ζουμερές δίπλες, παραδοσιακή βασιλόπιτα, αφράτα τσουρέκια, αλλά και πιο «μοντέρνες» γεύσεις, σαν τα πανετόνε αλλά και τα red velvet μελομακάρονα!
 
Και μαζί με όλα αυτά, αξέχαστα σιροπιαστά, όπως κανταΐφι, μπακλαβάς, γαλακτομπούρεκο και άλλα, γλυκά του κιλού σαν τις φλογέρες, τα φημισμένα macaron, τους εργολάβους, μικρές λιχουδιές όπως τα σουδάκια, τα ταρτάκια, τα τρουφάκια, αλλά και πάστες, βουτήματα, μπισκότα, τούρτες και οτιδήποτε άλλο μπορεί να θελήσετε για να σας γλυκάνει τη ζωή!
 
Extra tip: Όλα τα καλά του Ζαχαροπλαστείου Καγγέλης μπορείτε να τα έχετε και σε κάθε ξεχωριστή στιγμή της ζωή σας, σε βαπτίσεις, γάμους, γιορτές και γενέθλια, και σε κάθε είδους κοινωνική ή επαγγελματική σας εκδήλωση.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου