10 αθηναϊκά στέκια με τέλεια γλυκά

LUKUMAΔEΣ GREEK DESSERT: 10 χρόνια γλυκαίνουν όλους τους Έλληνες και ξένους επισκέπτες της πόλης!

Tους έχουν υμνήσει βασιλικά χείλη, όπως του Καρόλου και της Καμίλα

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
LUKUMADES GREEK DESSERT
LUKUMADES GREEK DESSERT
LUKUMADES GREEK DESSERT

LUKUMAΔEΣ GREEK DESSERT: Το επιτυχημένο ελληνικό brand που αναδεικνύει το πιο ταπεινό και πιο νόστιμο γλυκό.

Aνοίγουν το 2013 και υποδέχονται το κοινό σε αυτό που έμελλε να γίνει το hotspot της πιο γλυκιάς βόλτας στην Αθήνα, Αιόλου και Αγίας Ειρήνης, στο κέντρο. Από τότε παράγουν ασταμάτητα γνήσιους λουκουμάδες για τους οποίους έχουν μιλήσει διεθνή μέσα, όπως οι New York Times, και τους έχουν υμνήσει βασιλικά χείλη, όπως του Καρόλου και της Καμίλα!
Σύντομα παίρνουν διακρίσεις και ανεβαίνουν στο Νο1 στο TripAdvisor στην κατηγορία τους. Εμπλουτίζουν το μενού με αλμυρές επιλογές, χρησιμοποιώντας αγνά ελληνικά προϊόντα, όπως φέτα και μυζήθρα. Δημιουργούν δικό τους εργαστήριο παρασκευής αυθεντικού ιταλικού παγωτού. Ανεβαίνουν Ακρόπολη στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου, εξαπλώνονται στον Πειραιά, στην οδό Καραΐσκου. Θα τους βρεις και στη βόλτα για ψώνια στο River West στο Αιγάλεω. Να θυμάσαι να τσεκάρεις το Instagram για να βρίσκεις πού θα σε περιμένει η Canteen, το τρίτροχο food-truck που προσφέρει νοστιμιά σε εκδηλώσεις και φεστιβάλ.
Αυτοί είναι οι LUKUMAΔΕΣ! Το επιτυχημένο ελληνικό brand που αναδεικνύει το πιο ταπεινό και πιο νόστιμο γλυκό, που μαγεύει από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα μικρούς και μεγάλους. Θα τους απολαύσεις ζεστούς και ολόφρεσκους με καφέ, τσάι ή σοκολάτα, για πρωινό ή σαν επιδόρπιο. Θα τους πάρεις στο σπίτι, στο γραφείο ή στη βόλτα. Θα τους φας μόνος σου ή θα τους μοιραστείς – αν το αντέχεις. Θα τους απολαύσεις με ελληνικό μέλι-κανέλα, επικαλύψεις διάφορων γεύσεων ή παγωτό. Με χειροποίητη ζύμη από υλικά υψηλών προδιαγραφών, λουκουμάδες που τηγανίζονται μπροστά σου σε ανοιχτή κουζίνα σε ηλιέλαιο εξαιρετικής ποιότητας που ανανεώνεται συχνά για να μην αλλοιώνεται η γεύση τους. Θα τους βρεις σε signature εκδοχή «γεμιστούς» με πραλίνες, κρέμα λεμόνι κ.ά. Ακόμη εδώ είσαι; Φύγε αμέσως για ένα κατάστημά τους ή μπες e-food ή Wolt και παράγγειλε.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου