25 στέκια για να ανακαλύψεις αυτό το καλοκαίρι

Fred: Το νέο (και ωραίο) all day restaurant της Νέας Σµύρνης

Εξαιρετική µοντέρνα κουζίνα και φοβερά signature κοκτέιλ

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Fred
Fred
Fred
Fred
  • Κωνσταντίνου Παλαιολόγου 24
  • 2109324867
  • Fred
  • Fred

Στο Fred, στη Νέα Σμύρνη, για νόστιμα πιάτα και δροσερά κοκτέιλ

Η νέα πρόταση για all day διασκέδαση, µε έµφαση στο φαγητό, στα νότια προάστια, ακούει στο όνοµα Fred – εµπνευσµένο από τον Freddie Mercury. Προσεγµένο σε όλα του, φωτεινό, µε minimal διακόσµηση και φιλόξενους ανθρώπους, το Fred άνοιξε πριν από έξι µήνες, και αµέσως απέκτησε πολλούς φίλους στην αγαπηµένη γειτονιά της Νέας Σµύρνης προσφέροντας εξαιρετική µοντέρνα κουζίνα αλλά και κάποια φοβερά signature κοκτέιλ.

Με έµφαση στην ποιότητα των πρώτων υλών, αλλά και στον healthy τρόπο παρασκευής των πιάτων, µε πολλά από τα νόστιµά του –όπως το ψωµί και τα κρουασάν– να είναι χειροποίητα, η µέρα στο Fred αρχίζει µε δυναµωτικό και ιδιαίτερο brunch. Φανταστική η βάφλα κοτόπουλο, µε κροκέτα κοτόπουλου, τσένταρ, καλαµπόκι και spicy mayo, όπως και το vegan French toast, µε κρέµα καρύδας, φράουλα, µύρτιλο, αµύγδαλο και maple syrup!

Για τη συνέχεια το µενού προτείνει πολλά και ενδιαφέροντα, όπως healthy bowls (σαν το Rice bowl, µε λευκό/µαύρο ρύζι, αβοκάντο, γλυκοπατάτα, σπανάκι, µοβ αυγό και φαγόπυρο), κυρίως πιάτα σαν το burger µε χοιρινή πανσέτα, πατατοσαλάτα, καραµελωµένο κρεµµύδι, iceberg, σος γιαουρτιού και Korean bbq σος, επιλογές σε pinsa (και σε vegan εκδοχή), όλα µπορείτε να συνοδεύσετε µε κάποιο κρασί, σε ποτήρι ή σε φιάλη, κυρίως από τον ελληνικό και ιταλικό αµπελώνα.

Μια ξεχωριστή κατηγορία στο Fred είναι τα κοκτέιλ του, µε ονόµατα από τραγούδια που έχει ερµηνεύσει ο µεγάλος Freddie Mercury, σαν το I Want It All, µε ούζο, lime, basil, cucumber, mint, pineapple και Aegean tonic! Να πάτε, ανοιχτά καθηµερινά 08.00 µε 01.00 και τις Κυριακές από τις 09.00.

Extra tip: Από Δευτέρα έως Παρασκευή µπορείτε να απολαύσετε το brunch και µε delivery τις ώρες 08.30-17.00.

  • Κωνσταντίνου Παλαιολόγου 24
  • 2109324867
  • Fred
  • Fred

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου