25 στέκια για να ανακαλύψεις αυτό το καλοκαίρι

Clair De Lune: Ονειρεµένες στιγµές υπό το φως του φεγγαριού µε θέα την Ακρόπολη

Από τον 7ο όροφο του εµβληµατικού ξενοδοχείου Novotel Athens το φεγγάρι μοιάζει πολύ κοντά...

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Clair De Lune
Clair De Lune
Clair De Lune
Clair De Lune

Το Clair De Lune, στο rooftop του ξενοδοχείου Novotel Athens, είναι το ιδανικό σηµείο για ένα κοκτέιλ ή ένα δείπνο με θέα όλη την πόλη

Θα µπορούσε να λέγεται µαγεία στο κέντρο της πόλης αλλά το όνοµά του αποδίδει ακόµα πιο σωστά την αλήθεια: Clair de Lune, το φως του φεγγαριού στα γαλλικά, και αυτό πραγµατικά είναι. Από τον 7ο όροφο του εµβληµατικού ξενοδοχείου Novotel Athens και από τα τρία επίπεδα του bar-restaurant Clair de Lune, το φεγγάρι µοιάζει τόσο κοντά, λες πως αν απλώσεις το χέρι σου θα µπορέσεις να το αγγίξεις. Εδώ, µε θέα 360 µοιρών σε όλη την πόλη, από τη φωτισµένη Ακρόπολη και τον Λυκαβηττό µέχρι τον Πειραιά, είναι το ιδανικό σηµείο για ένα κοκτέιλ ή ένα δείπνο που πραγµατικά σε κάνει να ξεχνάς ότι βρίσκεσαι στην Αθήνα.

Στο χαλαρό και ροµαντικό του περιβάλλον, µε τις απόλυτα ταιριαστές lounge µουσικές, η εξαιρετική κουζίνα, διεθνής µε µεσογειακές πινελιές, θα καλύψει κάθε γαστρονοµική σας επιθυµία, προτείνοντάς σας καθηµερινά ποικιλία από φρέσκα ψάρια αλλά και ιδιαίτερες κοπές κρεάτων. Παράλληλα, ανανεωµένη είναι και η λίστα των signature κοκτέιλ, µε επιλογές όπως το φίνο Med, µε τζιν, ούζο, µαστίχα Χίου, νέκταρ από µανταρίνι, σουµάδα –που όπως λένε είναι το ρόφηµα της ευτυχίας–, αγριοκέρασα και φύλλα βασιλικού.

Το Clair de Lune είναι ανοιχτό καθηµερινά από τις 20.00 έως τη 01.00 και πέρα από τη θέα και το φεγγάρι φανταστείτε πόσο όµορφο είναι το ηλιοβασίλεµα. Είναι κάτι που δεν πρέπει να χάσετε!

Extra tip: Δωρεάν χώρος στάθµευσης στο υπόγειο parking του ξενοδοχείου, ενώ σε κοντινή απόσταση υπάρχει σταθµός Μετρό.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου