34 υπέροχα στέκια για αθηναϊκές βόλτες από το πρωί μέχρι το βράδυ

Café Boheme Μπαρμπαγιάννης: Η φημισμένη ταβέρνα των Εξαρχείων πήρε νέα πνοή

Εδώ θα σας καλοδεχθούν με διάθεση φιλοξενίας και μεγάλο χαμόγελο και θα σας μιλήσουν για την κουζίνα τους και τα πιάτα ημέρας

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Café Boheme Μπαρμπαγιάννης: Παραδοσιακές γεύσεις με άριστες πρώτες ύλες που έρχονται από κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Στη θρυλική ταβέρνα του «Μπαρμπαγιάννη», στα Εξάρχεια, έχουν καλοφάει, γελάσει, διασκεδάσει, ερωτευτεί φοιτητές, καλλιτέχνες, τουρίστες και περαστικοί. Στον ιστορικό αυτό χώρο, μια παρέα που ξέρει όσο λίγοι τον χώρο της εστίασης, έχει δώσει από το 2020 νέα πνοή. Με 30 χρόνια πορείας, γνωστοί μας από το ουζερί «Η Ωραία Ελλάς» και το beach bar «Ocean Drive» στο Γαλαξίδι, το εστιατόριο «Παπαδάκης» στην Πάρο, το «Tora Tora Tora» στο Γκάζι, το «Barouge» και φυσικά το «Café Boheme» στο Κολωνάκι, σεβάστηκαν την ιστορία του χώρου, εμπνεύστηκαν από αυτόν και μας προσφέρουν τα καλύτερα: Παραδοσιακές γεύσεις με άριστες πρώτες ύλες που έρχονται από κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Στο Café Boheme Μπαρμπαγιάννης θα σας καλοδεχθούν με διάθεση φιλοξενίας και μεγάλο χαμόγελο και θα σας μιλήσουν για την κουζίνα τους και τα πιάτα ημέρας, που μπορεί να είναι κόκορας κρασάτος με χοντρό μακαρόνι, μοσχαρίσια κεφτεδάκια, φιλέτο παλαμίδας στη σχάρα με λαδολέμονο. Υπάρχουν όμως και τα φαγητά της παρέας, τα καταπληκτικά τους μεζεδάκια. Όλα τους πεντανόστιμα, με προτάσεις σαν τη σκοπελίτικη τυροκουλούρα με φέτα, τη φάβα Σαντορίνης με το καπνιστό σκουμπρί, τα ανεπανάληπτα βραχάκια πατάτας με την ώριμη τριμμένη γραβιέρα, σε κάνουν να θέλεις να παραγγείλεις όλο τον κατάλογο (…και γιατί όχι;)! Μαζί με όλα αυτά, προτάσεις σε ψάρι, σχάρα, πίτσα, ζυμαρικά, brunch, όλα τα καλά! Θα σας προτείναμε να κάτσετε να φάτε εδώ, με την αύρα ενός χώρου με ιστορία που έρχεται από το μακρινό 1915. Όπως και να ’χει, να θυμάστε ότι υπάρχουν και οι δυνατότητες take away και delivery.

Extra tip: Στην ιστοσελίδα και στα social του Café Boheme Μπαρμπαγιάννης θα βρείτε καθημερινά τα πιάτα ημέρας.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου