34 υπέροχα στέκια για αθηναϊκές βόλτες από το πρωί μέχρι το βράδυ

Ψαροκόκκαλο: Σαλπάρουμε για θαλασσινές λιχουδιές στα Μελίσσια

Θαλασσινές γεύσεις με σπιτική νοστιμιά, φιλική εξυπηρέτηση, μεγάλες μερίδες και άριστη σχέση ποιότητας-τιμής

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
  • Ελευθερίου Βενιζέλου 19
  • 2108077535

Ψαροκόκκαλο: Λιχουδιές και εύγευστοι μεζέδες από ολόφρεσκα θαλασσινά, μαγειρεμένα με καταπληκτικές συνταγές και θαλασσινό μεράκι

Θαλασσινές γεύσεις με σπιτική νοστιμιά, φιλική εξυπηρέτηση, μεγάλες μερίδες και άριστη σχέση ποιότητας-τιμής είναι τα κύρια σημεία που χαρακτηρίζουν το Ψαροκόκκαλο. Το αγαπημένο εστιατόριο-ψαροταβέρνα στα Μελίσσια με ειδίκευση στα θαλασσινά, που φέτος συμπλήρωσε 10 χρόνια λειτουργίας, δίνει μεγάλη έμφαση στην άριστη ποιότητα των πρώτων υλών αλλά και στη συνεχή εξέλιξη. Ο χώρος –που μέσα στα χρόνια συνεχώς ανακαινίζεται– είναι ζεστός και φιλόξενος δημιουργώντας μια οικογενειακή ατμόσφαιρα που σας κάνει να αισθάνεστε καλεσμένος σε τραπέζι φιλικού σπιτιού. Κάθε γωνιά του μαγαζιού στολίζεται με ζωηρά χρώματα θαλασσινών τοπίων –γαλάζιο και λευκό– ή καραβιών – κόκκινο, κίτρινο και ναυτικό μπλε. Ο κατάλογος είναι γεμάτος λιχουδιές και εύγευστους μεζέδες από ολόφρεσκα θαλασσινά, μαγειρεμένα με καταπληκτικές συνταγές και θαλασσινό μεράκι. Παστουρμάς θαλασσινών, σκουμπρί καπνιστό και πικάντικη σαρδέλα παντρεμένη είναι κάποια μόνο από τα δυνατά σημεία του μενού. Στη συνέχεια «σαλπάρουμε» για τις γαρίδες σαγανάκι, την πεσκανδρίτσα «Ψαροκόκκαλο» (σπεσιαλιτέ του μαγαζιού), μύδια αχνιστά με μουστάρδα και λεμόνι. Στα κυρίως πιάτα επιλέξετε ζυμαρικά με θαλασσινούς θησαυρούς, όπως τα λινγκουίνι με τους πετροσωλήνες –απλά άφθαστο!–, ή δοκιμάστε το τραχανότο με καραβιδόψυχα, φέτα και κουρκουμά ενώ πάντα πολλές είναι και οι επιλογές για ολόφρεσκο ψάρι στη σχάρα ή το τηγάνι. Μεγάλη ποικιλία για να συνοδεύσετε όλα τούτα τα ωραία θα βρείτε σε κρασιά, ούζα και τσίπουρα. Εκτός από γευστικά φιλικά «τραπεζώματα» το Ψαροκόκκαλο προσφέρει εταιρικά γεύματα σε εβδομαδιαία βάση εδώ και χρόνια.

Μπορείτε να παραγγείλετε ηλεκτρονικά μέσα από το site τους ή να καλέσετε τηλεφωνικά και να δώσετε την παραγγελία σας για delivery.

 

  • Ελευθερίου Βενιζέλου 19
  • 2108077535

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου