Resto

Bond: Η άνοιξη είναι ακόμη πιο όμορφη σε αυτή τη μυστική αυλή του Αλίμου

Καφές, brunch, νόστιμα πιάτα και φανταστικά cocktails σε λουλουδιασμένη αυλή

62222-137653.jpg
A.V. Team
ΤΕΥΧΟΣ 824
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Bond  Η άνοιξη είναι ακόμη πιο  όμορφη σε αυτή τη μυστική  αυλή του Αλίμου

Το Bond στον Άλιμο είναι μια από τις πιο νόστιμες αυλές της Αθήνας

Δεκάδες πουλιά τραγουδάνε, αναρριχητικά φυτά σκαρφαλώνουν στους τοίχους, οι γλάστρες ανθίζουν και ο πρωινός ήλιος χαϊδεύει το πλακόστρωτο. Το Bond είναι μια τεράστια αυλή και το τέλειο σημείο για να γιορτάσεις την άνοιξη. Καλά κρυμμένο στη γειτονιά του Αλίμου, ανοίγει από νωρίς σερβίροντας υπέροχο καφέ και άκρως πληθωρικό brunch, ενώ όσο προχωράει η μέρα τόσο πληθαίνουν τα λαχταριστά πιάτα: ο φρέσκος σολομός με καραμέλα, ρύζι, κρέμα αβοκάντο και dressing μουστάρδας, τα παραδοσιακά σκιουφιχτά με μελιτζάνα, κολοκύθι, πιπεριές, ντοματίνια, σάλτσα ντομάτας και ανθότυρο, αλλά και τα πεντανόστιμα λινγκουίνι με γαρίδες, φοινόκιο, κολοκύθι, ντοματίνια, άνηθο και λεμόνι ανήκουν στα πιάτα που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσει κανείς.

6g3a7972.jpg

Ειδικά για τη Μεγάλη Εβδομάδα ο κατάλογος εμπλουτίζεται και με αρκετά νηστίσιμα πιάτα ημέρας όπως το φαλάφελ πάνω σε λάχανο  που σερβίρεται μαζί με τσιπς από αραβική πίτα και σάλτα από ταχίνι, τους παραδοσιακούς ντοματοκεφτέδες με ντιπ από ταχίνι, αλλά και ένα avocado toast με ψητά ντοματίνια, καρότο και κρεμμύδια τουρσί, κίτρινα ντοματίνια και ρόκα.

6g3a7976.jpg

Εκτός, όμως, από το υπέροχο φαγητό, το Bond φημίζεται επίσης και για τα δυνατά cocktails του, που κάνουν τις νύχτες σε αυτή την αυλή ακόμη πιο μαγικές. Σε λίγες μέρες, μάλιστα, η cocktail list ανανεώνεται με πολλά κι ενδιαφέροντα cocktails, ανάμεσά τους και ένα Mystery Box, ένα κουτί δηλαδή που θα περιλαμβάνει διάφορα υλικά, μαζί και ένα ερωτηματολόγιο. Ο σκοπός είναι να δεις τα υλικά και ύστερα να συμπληρώσεις το ερωτηματολόγιο ώστε ο barman να σου φτιάξει ακριβώς το cocktail των ονείρων σου!

6g3a8017.jpg

Μεγάλης του Γένους Σχολής 2, Άλιμος, 2109902035, www.bondcafe.gr, Fb: @bondallday, Instagram: @bondallday

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ