21 στέκια για ένα καυτό αθηναϊκό καλοκαίρι

Zuccherino, μεγάλη ποικιλία μοναδικών γεύσεων από φρέσκα υλικά

Αυθεντικό, χειροποίητο gelato σε μοναδικές γεύσεις

1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
  • 1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Στο Zuccherino θα βρεις περισσότερες από 100 διαφορετικές γεύσεις παγωτού, ανάμεσά τους και gluten free, vegan ή sugar free επιλογές

Αν είστε λάτρεις του νόστιμου παγωτού και αναζητάτε πραγματικά μοναδικές γεύσεις, τότε η επίσκεψη στο Zuccherino είναι αυτό που πρέπει σύντομα να κανονίσετε.

Τα παγωτά Zuccherino παρασκευάζονται στο κάθε κατάστημα, που διαθέτει το δικό του χώρο παραγωγής αυθεντικού χειροποίητου gelato. Το αγαπημένο επιδόρπιο φτιάχνεται αποκλειστικά με φρέσκο γάλα και πρώτες ύλες υψηλής ποιότητας. Στις βιτρίνες εναλλάσσονται περίπου 100 διαφορετικές γεύσεις, ενώ από τον κατάλογό τους δεν λείπουν οι limited seasonal προτάσεις όπως το sorbetto καρπούζι το καλοκαίρι και το παγωτό κάστανο τον χειμώνα. Οι επιλογές είναι πολλές: κλασικές, όπως καϊμάκι, φιστίκι, fior di latte και «best seller» προτάσεις όπως Cookies, Death by Chocolate και Salted Caramel. Κάθε καλοκαίρι βέβαια έρχονται να προστεθούν και νέες προτάσεις. Για φέτος προτείνουν Golden Angel (καραμελωμένη σοκολάτα γάλακτος με crumble φουντουκιού), Crema Catalana (διάσημη ισπανική κρέμα) και Aperol Spritz που βγαίνει σε sorbetto εκδοχή αλλά και σορμπέ γιαουρτιού με cranberries.

Τώρα το αγαπημένο Zuccherino, με καταστήματα στο Παλαιό Φάληρο, τη Νέα Σμύρνη και το Μοναστηράκι, είναι έτοιμο να μας παρουσίασει τη νέα gluten free συλλογή παγωτών, ενώ πάντα φροντίζει και για όσους ακολουθούν κάποια ειδική δίαιτα ή επιθυμούν μια vegan ή sugar free επιλογή.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ