21 στέκια για ένα καυτό αθηναϊκό καλοκαίρι

Dazz: το all day στέκι του Βύρωνα με προτάσεις για όλες τις ώρες

Υπέροχος καφές, λαχταριστά πιάτα και signature cocktails

1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
  • 1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Το Dazz στον Βύρωνα είναι ένα νόστιμο στέκι για κάθε στιγμή της μέρας

Ιδιαίτερο και φροντισμένο σε κάθε του λεπτομέρεια, το DAZZ αποτελεί το all day στέκι με πολυσυλλεκτικό κοινό όχι μόνο της όμορφης γειτονιάς του Βύρωνα, αλλά και πολλών ακόμη Αθηναίων που αναζητούν εναλλακτικές προτάσεις εξόδου. Το DAZZ ανοίγει πρωί, από τις 7 (Σαββατοκύριακα από τις 7.30), σερβίροντας ποιοτικό και καλοφτιαγμένο καφέ, τον οποίο μπορείτε να απολαύσετε είτε εδώ είτε να τον πάρετε take away, ενώ από τις 8.30 αρχίζουν να βγαίνουν από την κουζίνα του οι μυρωδιές από τα πολύ νόστιμα πρωινά και το δυναμωτικό brunch. 

Το DAZZ, το οποίο ανανεώνεται συνεχώς εμπλουτίζοντας τις προτάσεις του για όλους εμάς, διαθέτει και ένα εξαιρετικό μενού το οποίο αρχίζει να προσφέρεται από τις 12 το μεσημέρι, με ζυμαρικά, φρέσκες σαλάτες, ζουμερά burgers, φοβερές πίτσες αλλά και μερακλίδικες ποικιλίες, πιάτα που μπορείτε να συνοδεύσετε με κάποιο κρασί από την πάντα ενημερωμένη wine list του. Κι όσο περνάει η ώρα όλο και περισσότερο πρωταγωνιστικό ρόλο αρχίζουν να αποκτούν τα ιδιαίτερα signature κοκτέιλ! 

Είτε επιλέξετε να καθίσετε στο ατμοσφαιρικό πλακόστρωτο ακριβώς έξω από το κατάστημα, είτε απέναντι στα τραπεζάκια της πλατείας, νωρίς, για ένα ποτό μετά το γραφείο, ή πιο αργά το βράδυ, το DAZZ θα σας περιποιηθεί με τον καλύτερο τρόπο και σίγουρα θα αποτελέσει μια ασφαλή επιλογή για την επόμενή σας έξοδο.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ