21 στέκια για ένα καυτό αθηναϊκό καλοκαίρι

L’ Amiral Athens, ένα resto-bar έτσι όπως το ονειρεύτηκες

Με συγκλονιστική θέα, δροσερά cocktails και υπέροχη κουζίνα

1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
  • 1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Το L' Amiral Athens στην καρδιά της Πλάκας κρύβει μία από τις ωραιότερες ταράτσες της πόλης

Δυο βήματα από την Πύλη της Αθηνάς στη Ρωμαϊκή Αγορά, βρίσκεται το L’ Amiral Athens, μια όαση στην πόλη την ώρα που ο ήλιος αρχίζει να πέφτει και η βαβούρα δίνει τη θέση της στη γαλήνη. Την ώρα, δηλαδή, που αποζητάς όσο τίποτα ένα after work drink. 

Είναι υπέροχη τόσο η ταράτσα με την ασυναγώνιστη θέα στον Λυκαβηττό και στις κεραμοσκεπές της Πλάκας και στο Φετιχέ Τζαμί, όσο και μπροστά στο L’ Amiral Athens με θέα την Ακρόπολη, σε ένα σκηνικό που εξελίσσεται σε ένα παλιό αρχοντικό 140 ετών. Σε αυτό το ειδυλλιακό μέρος, μπορείτε να απολαύσετε εμπνευσμένα κοκτέιλ της λίστας με βάση ελληνικά αποστάγματα και επιλεγμένα κρασιά από τον ελληνικό αμπελώνα, μαζί με συνοδευτικά όπως μπρουσκέτες με σολομό και πλατό με ελληνικά τυριά, φρέσκιες καλοκαιρινές σαλάτες (αξέχαστη αυτή με το καρπούζι), αλλά και καταπληκτικά χειροποίητα γλυκά από τον pastry chef του L’ Amiral Athens. 

Το L’ Amiral Athens αποτελεί ιδανικό προορισμό για όλες τις ώρες της ημέρας, για ένα επαγγελματικό ραντεβού ή και για ένα ρομαντικό δείπνο που πραγματικά θα κερδίσει τις εντυπώσεις, με το μενού να αποτελείται από γεύσεις με έντονο το ελληνικό στοιχείο σε μοντέρνα εκτέλεση, που έχει επιμεληθεί ο σεφ, Γιάννης Βαγγέλης, με επιλεγμένα υλικά από κάθε γωνιά της χώρας μας.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ