21 στέκια για ένα καυτό αθηναϊκό καλοκαίρι

TGI Fridays™: το αγαπημένο στέκι έχει νέες, νόστιμες εκπλήξεις...

Λαχταριστά burgers κι εξωτικά cocktails δίνουν γεύση στο καλοκαίρι σου

1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
truffle-parmesan-burger.jpg
img_9499.jpg
the-italian-job.jpg
  • 1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ζήσε ένα απολαυστικό καλοκαίρι στην πόλη με τα νέα burger των TGI Fridays™ και cocktails που θα σε ταξιδέψουν στην Καραϊβική

Το αθηναϊκό καλοκαίρι ζει στις μαγικές αυλές της πόλης. Εδώ που τα burgers είναι ακαταμάχητα, τα cocktails φέρνουν το πάθος της Καραϊβικής στο ποτήρι σου και οι Δευτέρες έχουν την ξεγνοιασιά της… Παρασκευής! Ναι, προφανώς μιλάμε για τα TGI Fridays™, τα αγαπημένα στέκια της πόλης, που για αυτό το καλοκαίρι μας φυλούν την πιο νόστιμη έκπληξη: τα νέα, εντυπωσιακά τους burgers!

Αν είσαι λάτρης των μανιταριών, θα ενθουσιαστείς με το νέο Truffle Parmesan Burger με καπνιστό τυρί gouda, ραγού μανιταριών και truffle parmesan sauce! Το… άτακτο The Italian Job με fried mozzarella, garlic parmesan sauce, λιωμένη mozzarella, φέτες pepperoni και Spicy Pizza sauce δημιουργήθηκε για όσους δεν μπορούν να διαλέξουν ανάμεσα σε πίτσα και burger, ενώ το Texan Cowboy με μοσχαρίσιο burger, σιγομαγειρεμένο μοσχάρι φούρνου, μανιτάρια σοτέ, grilled balsamic onions, swiss, τραγανά frizzled onions και Au Jus sauce αφιερώνεται σε όσους αναζητούν δυνατές συγκινήσεις… Να θυμάσαι ότι όλα τα burgers σερβίρονται σε αφράτο ψωμί brioche που παρασκευάζεται καθημερινά εδώ χωρίς καθόλου συντηρητικά, ενώ το μπιφτέκι είναι από 100% φρέσκο μοσχαρίσιο κιμά.

Ιδανικό ταίρι για το burger σου είναι –φυσικά– τα εξωτικά cocktails των TGI Fridays™. Ταξίδεψε στην καυτή Καραϊβική με το Caribbean Rum Punch (με τροπικό μάνγκο, passionfruit και ρούμι) και μεταφέρσου στην ηλιόλουστη παραλία του Κανκούν με τη Spicy Pineapple Margarita (με φρέσκο χυμό lime, σπιτικό jalapeño-pineapple syrup και τεκίλα)! Το μόνο που μένει τώρα είναι να διαλέξεις μία από τις δροσερές αυλές των TGI Fridays™ σε Κηφισιά, Γλυφάδα και Φλοίσβο και να ζήσεις το νόστιμο καλοκαίρι σου!

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ