21 στέκια για ένα καυτό αθηναϊκό καλοκαίρι

Οι νοστιμιές της Μαίρης, μαμαδίστικο φαγητό στην Κυψέλη

Ανεπανάληπτα παπουτσάκια, παστίτσιο να γλείφεις τα δάχτυλά σου και τα ωραιότερα μπιφτέκια του κόσμου

1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
dsc_7459.jpg
laxonodolmades.jpg
nostimies_mairis.jpg
f-s-2.jpg
  • 1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Από το 1994 οι Νοστιμιές της Μαίρης χορταίνουν την Κυψέλη με σπιτικό φαγητό

Στην Κυψέλη μία είναι η κυρία Μαίρη και μιλάμε για τη μαγείρισσα που από το 1994 έχει κλέψει τις καρδιές μας με το σπιτικό φαγητό που μαγειρεύει για όλους εμάς καθημερινά. Για την ακρίβεια, βάζουν ένα χεράκι ο σύζυγος και οι γιοι της μιας και πρόκειται για καθαρά οικογενειακή επιχείρηση! Η κυρία Μαίρη ετοιμάζει καθημερινά τα καλύτερα μαμαδίστικα φαγητά, μαγειρευτά, της ώρας, λαδερά, φρέσκα ψάρια, βάζοντας μέσα τα καλύτερα υλικά και κυρίως την αγάπη της. 

Τι παστίτσιο να γλείφεις τα δάχτυλά σου, τι παπουτσάκια ανεπανάληπτα, τι γίγαντες του φούρνου φανταστικοί, τι μπιφτέκια αφράτα αφράτα με κιμά που διαλέγεται επιμελώς από την κυρία Μαίρη και ζυμώνεται καθημερινά στο μαγαζί, τι χειροποίητες πίτες, σπανακόπιτες, τυρόπιτες, κιμαδόπιτες, να καμαρώνουν με το δίκιο τους μέσα στα μεγάλα ταψιά της βιτρίνας, να τα κοιτάς και να σε πιάνει απελπισία που δεν μπορείς να τα φας όλα μεμιάς! 

Αλλά αυτές είναι οι Νοστιμιές της κυρίας Μαίρης, γι’ αυτό έχουν γίνει ξακουστές όλα αυτά τα χρόνια. Όχι μόνο για τις υπέροχες γεύσεις αλλά και για την προσωπική επαφή, που κάνει τους πάντες, γείτονες, επισκέπτες, καλλιτέχνες, ηθοποιούς, τραγουδιστές, να ορκίζονται στο όνομά της. Tip: Όλα αυτά τα περίφημα πιάτα, εκτός από τα τραπεζάκια του καταστήματος, μπορείτε να τα απολαύσετε και με delivery.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ