Resto

Str.Eaters: Το νέο gastro spot της Πλατείας Καρύτση

Τα street foods που αγαπήσαμε συμμετέχουν στο ίδιο food porn

56855-123975.JPG
Κατερίνα Βνάτσιου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
streaters-anoigma.jpg

Στις αρχές Νοεμβρίου η πλατεία Καρύτση θα αποκτήσει ένα καινούργιο, ολόφρεσκο στέκι που αγαπάει το street food όσο κι εσύ. Ίσως και περισσότερο. Στο Str. Eaters οι foodies θα ανακαλύψουν όχι ένα, ούτε δύο, αλλά οκτώ διαφορετικά food stations αφιερωμένα στα street food του κόσμου.

img_1496.jpg

Στο “Go veggie” θα βρεις χορτοφαγικές προτάσεις όπως γύρο μανιταριών και falafel. Στο “Heggllo” φιγουράρουν όλες οι σωστές ευρωπαϊκές egg-friendly συνταγές. Στο “Crazy Loop” θα υποκύψεις στη γοητεία πειραγμένων συνταγών με πρωταγωνιστή την πάπια ή το κοτόπουλο. Στο “Smashed Potatoes” θα αστράψει το μάτι σου από τα άπαντα της πατάτας, ενώ στο “Flour Power” θα συνειδητοποιήσεις ότι σε αυτή τη ζωή ήρθαμε για τα φρέσκα ζυμαρικά. Στο “My Fish Fishing” θα ανακαλύψεις θαλασσινές συνταγές από τη Σκανδιναβία έως την Ασία, ενώ στο “We Meat Again” θα λυγίσεις με το σπιτικό corned beef και το αμερικάνικο burger.

img_1420.jpg
img_1715.jpg

Για να δροσιστείς θα υπάρχει ένας πάγκος με χυμούς, ένας με cocktails, μπίρες και ποτά, αλλά κι ένα wine corner με μια συλλογή κρασιών από τον ελληνικό αμπελώνα.

img_1465.jpg

Όλο αυτό το συναπάντημα που με δυο λόγια περιγράφεται ως “food court” είναι εμπνευσμένο από τα Food Halls της Νέας Υόρκης και αυτό να ξέρεις σημαίνει επίσης ότι στον κάτω όροφο θα βρεις ένα χώρο πολλαπλών χρήσεων που θα φιλοξενεί εκδηλώσεις, parties, παρουσιάσεις, αγορές δρόμου, εκθέσεις, παραστάσεις, επιδείξεις μόδας νέων σχεδιαστών και μουσικά events. Περισσότερα θα σας πούμε μόλις τα δοκιμάσουμε όλα. Υποσχόμαστε να μην μας ξεφύγει ούτε ψίχουλο.

img_1487.jpg

Πλατεία Καρύτση 7, www.streaters.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ