- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Με ιστορία που αρχίζει το 1956 και με μεγάλη αγάπη για τον κινηματογράφο, το Cinecitta είναι από τα πιο παλιά μαγαζιά της περιοχής και είναι κλασική αξία. Το πρωί λειτουργεί σαν παραδοσιακό καφενείο, το μεσημέρι σαν μαγέρικο με ωραία μαγειρευτά, από το απόγευμα όμως βγαίνει στην επιφάνεια ο πιο… σκερτσόζος του εαυτός.
Τη θέση του παστίτσιου και του ελληνικού καφέ παίρνουν τώρα πληθωρικά burgers (σουξέ γνωρίζει το ομώνυμο "Cinecitta" με ντομάτα, μαρούλι,cheddar, bacon, αυγό, κρεμμύδι πανέ). Σου το σερβίρουν “πεσμένο” προς το πλάι έτσι ώστε να δεις όλες τις στρώσεις νοστιμιάς. Στα must και η σαλάτα του Καίσαρα, τα πιτάκια με ντοματούλα φρέσκια, από πάνω γιαούρτι και γλυκιά πάπρικα, οι πατατόφλουδες, το κοτόπουλο με σάλτσα μπάρμπεκιου. Υπέροχα και τα γλυκά του, όπως το μπανόφι με καραμέλα, μπανάνες και βάση από πτι μπερ. Ακόμα και στα της τιμής, τα πράγματα είναι απλά: όλα τα πιάτα κοστίζουν μέχρι 7 ευρώ και τα burgers, φυσικά!

Εδώ θα βρεις και μπίρες… πολλές μπίρες! Συγκεκριμένα θα βρεις 3 βαρελίσιες και 40 ετικέτες από τη Σκωτία, το Βέλγιο, τη Γερμανία, την Ιρλανδία και φυσικά την Ελλάδα ή αν προτιμάς μπορείς να κινηθείς οικονομικότατα με τη μεγάλη draft μπύρα στα 2,50 ευρώ. Κι όλα αυτά θα τα απολαύσεις ενώ ακούς rock, punk, folk (ίσως και metal) μουσικές.

Κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο έχει dj set που ξεκινάει από τα 50s και φτάνει μέχρι το ψυχεδελικό rock!
Πίνδου 50, Άνω Πεύκη, 210 8028332, Fb: localpubcinecitta

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ιδανικό σημείο για στάση σε μια χριστουγεννιάτικη βόλτα στο κέντρο ή για ένα χαλαρό festive lunch
Ένα εστιατόριο που αποτελεί από μόνο του λόγο επίσκεψης στο νησί του Αργοσαρωνικού
Φρέσκα υλικά, αληθινή γεύση, χαμόγελα χορτασμένα
Ο νέος ιδιοκτήτης, Κωνσταντίνος Σουρτζής, συνεχίζει την ταβέρνα απευθυνόμενος και στους παλαιούς θαμώνες αλλά και σε νέο κόσμο που κατοικεί ή επισκέπτεται τα Εξάρχεια
Ολοκαίνουργιο και πολύ ενδιαφέρον, έχει όλα τα φόντα να γίνει το επόμενο στέκι σου
Αυθεντικές, ουσιαστικές προτάσεις, που θα λατρέψει κάθε καλοφαγάς
Ο σεφ Ιπποκράτης Αναγνωστέλης συνδυάζει ελληνικές πρώτες ύλες με τεχνικές και επιρροές της ιαπωνικής γαστρονομίας
Το brunch spot που κέρδισε κάθε food lover της πόλης, χάρη στον signature πύργο για δύο, που εμφανίζεται μπροστά σου σαν κάτι άκρως απολαυστικό
Μια γρήγορη στάση που μετατρέπεται σε μικρό, γιορτινό ritual για κάθε επισκέπτη
Από πρωινό και χορταστικό brunch μέχρι χαλαρό δείπνο και δημιουργικά κοκτέιλ.
Φημισμένο για τις γεύσεις, την υψηλή αισθητική και τη ζεστή φιλοξενία
Με σεβασμό στην πρώτη ύλη και την αλήθεια της θαλασσινής γεύσης
Παραδοσιακή ελληνική κουζίνα, όπως θα τη συναντούσε κανείς σε μια καλή ταβέρνα της δεκαετίας του ’50 και του ’60
Festive menus για τις παραμονές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, τα οποία συνοδεύονται από ζωντανή μουσική
Iδανικό και για όσους αναζητούν έναν όμορφο και καλαίσθητο χώρο για να οργανώσουν εταιρικές εκδηλώσεις, κοπές πίτας ή private events
Υψηλή γαστρονομία, αίσθηση οικείας πολυτέλειας και διάθεση party
Street food που σε απογειώνει, πρώτες ύλες κορυφής και δημιουργίες που μένουν αξέχαστες
Σε έναν κόσμο όπου όλα γίνονται γρήγορα και έτοιμα, εδώ πολλά πράγματα γίνονται από την αρχή
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.