Μια ιστορία γεύσης από τη Λέσβο στο Παγκράτι
Resto
1888 Athens: Ο μεζές συναντά τη σύγχρονη γαστρονομία
Μια ιστορία γεύσης από τη Λέσβο στο Παγκράτι
Εκλεκτή ψαροφαγία, ολόφρεσκη πρώτη ύλη
Η αγορά της πόλης είναι γεμάτη με τοπικά προϊόντα που αντανακλούν τη γεύση της Σλοβενίας
Το σώμα σου αγαπάει τη ρουτίνα του και τον ύπνο. Το τελευταίο γεύμα της ημέρας μπορεί να χαλάσει και τα δυο.
Το προφίλ του συνδυάζει αρώματα πίσσας, καπνού, ώριμων φρούτων και ρητίνης
Εξοχικοί προορισμοί και φαγάκι που αξίζει, δυο βήματα από την πόλη
Η συζήτηση ανοίγει ένα παράθυρο στην ιστορία της γεύσης
Εδώ, ο Μιχάλης Μερζένης μαγειρεύει σαν να σε έχει καλέσει σπίτι του
Με όλα του – σέρβις, φαγητό, ποτό – να συμπληρώνουν ακόμα πιο όμορφα μια καλή παρέα…