Visual Browsing
Αναζητώντας Κάτι Καλύτερο, όταν επιστρέψουμε στην κανονικότητα
ADVERTORIAL

Αναζητώντας Κάτι Καλύτερο, όταν επιστρέψουμε στην κανονικότητα

Λίστες και tips για να κάνουμε την επιστροφή στην κανονικότητα, λίγο καλύτερη
Τι χρειαζόμαστε για να κάνουμε την επάνοδο μας ποιοτικότερη και να ψάξουμε το Κάτι Καλύτερο.

Δεν υπάρχει μέρα που ο καθένας να μην αναζητά το Κάτι Καλύτερο. Αυτή είναι άλλωστε και η ανθρώπινη φύση. Θέλει να εξελίσσεται, να προχωρά μπροστά. Ειδικά τώρα, που μένουμε μέσα στο σπίτι και έχουμε περισσότερο χρόνο για να γνωρίσουμε τον εαυτό μας όλοι λίγο-πολύ του έχουμε δώσει μια υπόσχεση. Ότι όταν επιστρέψουμε στην κανονικότητα, κάθε μέρα μας θα έχει νόημα και αξία.

Ο χρόνος πρέπει να σταματήσει να περνάει ανεκμετάλλευτος, και φυσικά τα θέματα ποιότητας και ασφάλειας περνάνε πια σε πρώτη μοίρα  Κάτι που ήδη μπορεί κανείς να πετύχει, με το myblu, το ηλεκτρονικό τσιγάρο Νέας Γενιάς που δημιουργήθηκε για να προσφέρει το Κάτι Καλύτερο. Και τα κατάφερε. Γι’ αυτό και σε μόλις ένα χρόνο έγινε το No1 ηλεκτρονικό τσιγάρο στην κατηγορία του, κερδίζοντας τις προτιμήσεις των ενήλικων ατμιστών.

Φτιάχνουμε λίστες και σημειώνουμε όλα όσα θα κάνουμε ξανά στην πόλη. Όπως, να επισκεφτούμε τα top μουσεία της Αθήνας, με τα επιβλητικά τους κτήρια, τις απίστευτες εκθέσεις και τα πανέμορφα καφέ. Που όλο λέγαμε ότι θα ξαναπάμε και όλο αφήναμε τις μέρες να περνούν. Τώρα, όμως, το έχουμε αποφασίσει. Θα αφιερώσουμε ώρες ολόκληρες σε υπέροχους θησαυρούς και θα ταξιδέψουμε σε άλλες εποχές. Τα top 3 μουσεία είναι ήδη στη λίστα. Και όχι, το μουσείο της Ακρόπολης δεν είναι μέσα. Εκεί, τουλάχιστον πάμε συχνά!

Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο
Δεν γίνεται να μην ξεκινήσουμε από το µεγαλύτερο µουσείο της Ελλάδας και ένα από τα σηµαντικότερα του κόσµου. Μία μέρα δεν φτάνει για να δούμε όλες τις πλούσιες συλλογές του, με πάνω από 11.000 εκθέµατα, από τις αρχές της προϊστορίας έως την ύστερη αρχαιότητα. Χαζεύουμε πάλι και πάλι το χάλκινο άγαλμα του Δία, τη χρυσή μάσκα του Αγαμέμνονα, την τοιχογραφία με τους πυγμάχους της Σαντορίνης, το περίφημο άγαλμα Το Παιδί με το Άλογο. Και όταν πονέσουν τα πόδια μας, καθόμαστε έξω στην αυλή για να απολαύσουμε τον καφέ μας, παρέα με το myblu στη γεύση που θέλουμε, από φρουτένια και έντονη, μέχρι δροσερή και απαλή.

Σχετικα
Ο 5ος κύκλος του «This is Us» αλλάζει όσα ξέραμε για τις σειρές
Ο 5ος κύκλος του «This is Us» αλλάζει όσα ξέραμε για τις σειρές

Μουσείο Μπενάκη
Ήδη από μακριά μπορούμε να θαυμάσουμε ένα από τα ωραιότερα νεοκλασικά κτήρια της Αθήνας, κοντά στον Εθνικό Κήπο και τη Βουλή των Ελλήνων. Εδώ, στεγάζεται το Μουσείο Μπενάκη Ελληνικού Πολιτισμού, με τις πλούσιες συλλογές έργων τέχνης, από την αρχαία ελληνική εποχή, έως τη βυζαντινή και τη νεοελληνική. Περιηγούμαστε, θαυμάζουμε, ταξιδεύουμε στο χθες και όταν επιστρέφουμε στο σήμερα, βγαίνουμε στο μεγάλο μπαλκόνι του καφέ, για να θαυμάσουμε τη θέα της πόλης και να απολαύσουμε το myblu. Ευτυχώς, έχουμε φροντίσει να το φορτίσουμε για 30’ πριν φύγουμε απ’ το σπίτι.

Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης
Μέγαρο Σταθάτου, ένα κτήριο-κόσμημα στο κέντρο της Αθήνας και ένα από τα σπουδαιότερα αρχιτεκτονικά δείγµατα του νεοκλασικισµού, με την υπογραφή του σπουδαίου αρχιτέκτονα Ερνέστου Τσίλερ. Εδώ, φιλοξενούνται οι εξαιρετικές περιοδικές εκθέσεις του Μουσείου. Για τις μόνιμες, με τις συλλογές του λαμπρού κυκλαδικού πολιτισμού, περνάμε δίπλα, στο κεντρικό κτήριο. Τα περίφηµα µαρµάρινα ειδώλια και αγγεία, τα χάλκινα όπλα και εργαλεία, καθώς και τα κεραµικά σκεύη, μας θυμίζουν για ακόμα μια φορά πόσες συγκινήσεις μπορεί να μας χαρίσει μια απλή επίσκεψη στο μουσείο.

Το Κάτι Καλύτερο είναι στο χέρι μας. Μπορούμε να απολαύσουμε όλα όσα έχει να μας δώσει αυτή η πόλη, παρέα με το myblu, το ηλεκτρονικό τσιγάρο Νέας Γενιάς που μας προσφέρει επιλογές στη γεύση, πρακτικό design, ανώτερη ποιότητα και εγγυημένη ασφάλεια. Σύντομα, θα χαρούμε και πάλι κάθε γωνιά της Αθήνας, χωρίς περιορισμούς!

Δειτε επισης

Back to top

Προσεχως

Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5