- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Κύμα κακοκαιρίας με πολιτικό ψύχος διαρκείας και θερμοκρασίες μέχρι και τους -18 βαθμούς στη βορειοδυτική Ελλάδα.
Χαλάει ο καιρός στη χώρα αφού ένα πολύ ισχυρό κύμα κακοκαιρίας πρόκειται «πλήξει» την Ελλάδα από το τέλος της εβδομάδας. Ο μετεωρολόγος του OPEN, Κλέαρχος Μαρουσάκης, υποστήριξε ότι πρόκειται για μια πολύ ισχυρή ψυχρή εισβολή που προκαλείται από ένα «ατμοσφαιρικό βουνό που θα υψωθεί στην κεντρική και δυτική Ευρώπη και θα συνδυαστεί με ένα βαρομετρικό χαμηλό στα βορειοανατολικά τμήματα».
Αυτή η διεργασία, προσέθεσε, «θα ωθήσει πολικής προέλευσης αέριες μάζες προς τη χώρα μας. Καθώς θα αλληλεπιδράσουν αυτές οι αέριες μάζες με τα νερά της Μεσογείου θα δώσουν ένα πολύ ισχυρό κύμα κακοκαιρίας από την Παρασκευή και μετά».
Σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη «θα χιονίσει ακόμα και μέσα σε μεγάλες πόλεις, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε τον υδράργυρο να κατρακυλά στους -15 και -18 βαθμούς στη βορειοδυτική Ελλάδα. Υποχώρηση του πολικού ψύχους αναμένουμε από το επόμενο Σαββατοκύριακο» τόνισε καταλήγοντας.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Η πόλη στολίζεται με στοιχεία της ιαπωνικής παράδοσης - Γιρλάντες και παραδοσιακές αναφορές κοσμούν το κέντρο
Το χρονικό της υπόθεσης
Αναστάτωση σε πτήση από το Νιουκάστλ προς το Ηράκλειο - Επιθετική συμπεριφορά στο πλήρωμα
Τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Γ. Παπανικολάου»
Το χρονικό της υπόθεσης
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πώς θα ξεκινήσει ο Σεπτέμβριος
Είχαν προηγηθεί 5 ώρες καθυστέρηση
Το χρονικό της υπόθεσης
Πτώση του πραγματικού τζίρου παρά την ονομαστική αύξηση
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.