Αναζήτηση παράστασης

  • Νέες παραστάσεις
  • Όλες οι παραστάσεις
  • Κατηγορία
  • Θέατρα
  • Περιοχές

Πιο δυνατός κι από τον Σούπερμαν

Ειδος: Σύγχρονο
«Πιο δυνατός κι από τον Σούπερμαν» στο Σύγχρονο Θέατρο

“Αφού γύρω μας οι άνθρωποι έχουνε τόση ποικιλία γιατί ο κόσμος φτιάχνεται μόνο για μια κατηγορία;”

Ένα έργο που βλέπει τον κόσμο μέσα από τα μάτια ενός παιδιού με αναπηρία. Η παράσταση που επιλέχθηκε από το ιστορικό θέατρο Grips του Βερολίνου για να γιορτάσει τα 50 του χρόνια, επιστρέφει στο Σύγχρονο Θέατρο.

Πρόκειται για μια τρυφερή κωμωδία, που έχει στο επίκεντρο τον μικρό ανάπηρο Άρη και τις περιπέτειες του. Είναι ταυτόχρονα ένα έργο δυνατών συναισθημάτων, περιέχει μεγάλη πυκνότητα πληροφόρησης και διαφωτίζει αβίαστα και με νηφαλιότητα την καθημερινότητα και τα ζητήματα που προκύπτουν στη ζωή του νεαρού ήρωα με αναπηρία.

Η κωμωδία του Άγγλου Roy Kift για παιδιά και νέους είχε δημιουργήσει την δεκαετία ‘80 και ‘90, τόσο στην Αγγλία όσο και στη Γερμανία (θέατρο GRIPS), βαθιά τομή στις αντιλήψεις πάνω στο θέμα της αναπηρίας προτείνοντάς την ως μέρος της ανθρώπινης ποικιλομορφίας και συνέβαλε στην αποδόμηση παγιωμένων συμπεριφορών, προκαταλήψεων και φόβων.

Πρωταγωνιστουν: Γιώργος Κατσής, Βασίλης Κουκαλάνι, Μαρία Μοσχούρη, Τάνια Παλαιολόγου, Μιχάλης Τιτόπουλος, Θοδωρής Σκυφτούλης, Φώτης Λαζάρου, Μικές Γλύκας, Θάνος Αλεξίου
Σκηνοθετης: Βασίλης Κουκαλάνι, Αντώνης Ρέλλας
Συγγραφεας: Roy Kift
Διαρκεια: 90

Που παιζεται

Σύγχρονο Θέατρο
Από 06/10 έως 05/04
κάθε Κυριακή 14:30
Γενική είσοδος: 10€, ΑμεΑ και συνοδών, ανέργων, φοιτητικά, άνω των 65: 6€, Ομαδικά άνω των 25 ατόμων: 6€. Για ανθρώπους από 7 ετών
Μεταμόρφωση Against All Odds
Back to top

Προσεχως

Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5