Αναζήτηση Τέχνες

  • Νέα event
  • Όλα τα event
  • Κατηγορία event
  • Όλοι οι χώροι
  • Κατηγορία χώρων
  • Περιοχές

Common Routes ΙΙI: Romania

Common Routes ΙΙI: Romania

Η ομάδα Common Routes, μέρος της φωτογραφικής ομάδας "Διαδρομές", με αφορμή το φωτογραφικό της οδοιπορικό, αύτη την φορά στην Ρουμανία, παρουσιάζει το τρίτο μέρος της δουλείας "Βαλκάνια: Κοινές Διαδρομές" 

«We have more in common than that which divides us»

Το φωτογραφικό οδοιπορικό "Βαλκάνια: Κοινές Διαδρομές" έχει σαν στόχο να αναδείξει κοινούς προβληματισμούς, κοινά συναισθήματα, κοινά ιδανικά που έχουν ως αφετηρία τον ίδιο τον Άνθρωπο ανεξάρτητα την χώρα που κατοικεί ή το θρήσκευμα που πρεσβεύει.

Παράγοντες όπως το περιβάλλον μέσα στο οποίο ζούμε, η κουλτούρα, η ιστορία κάθε λαού επηρεάζει την συμπεριφορά μας συνθέτοντας έτσι ένα πάζλ διαφορετικότητας αλλά και γνώσης για τον ταξιδιώτη που επισκέπτεται διαφορετικούς τόπους. Υπάρχει όμως και κάτι άλλο, πάνω από την διαφορετικότητα του κάθε τόπου, όχι εθνικό, όχι πρόσκαιρο κάτι που έχει να κάνει με την φύση μας και την κοινή μας πορεία ως Άνθρωποι.

Η φωτογραφική ομάδα Common Routes αποτελείται από τους φωτογράφους: Ασημακόπουλος Γιώργος, Γεωργιάδη Ελένη, Κουτσιαύτης Τάσος, Μαραγκός Δημοσθένης, Πέππας Χρήστος, Τσακανίκας Γιώργος, Χατζηγνατίου Τόλης.


Δείτε περισσότερα στο www.diadromeseminars.gr και το facebook


Φωτογραφία: © Κουτσιαύτης Τάσος

Που συμβαινει

Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών
Από 28/09 έως 10/10
12:00-21:00
Είσοδος ελεύθερη
Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών
Back to top

Προσεχως

Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5