Ελλαδα

Βίντεο ντοκουμέντο από το μπαρ στη Ραφήνα λίγο πριν δολοφονηθεί ο 42χρονος

Δείτε το βίντεο με τις κινήσεις των κατηγορουμένων

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Δολοφονία 42χρονου στη Ραφήνα: Οι κινήσεις των κατηγορουμένων μέσα στο μπαρ
Δολοφονία 42χρονου στη Ραφήνα: Βίντεο ντοκουμέντο μέσα από το μπαρ © Youtube / Ant1

Δολοφονία 42χρονου στη Ραφήνα: Το βίντεο μέσα από το μπαρ - Ο διαπληκτισμός στο εσωτερικό του κέντρου και η επέμβαση των υπευθύνων

Βίντεο ντοκουμέντο από τον διαπληκτισμό μέσα στο μπαρ στη Ραφήνα, λίγα μόλις λεπτά πριν ο 42χρονος πέσει νεκρός, προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ant1.  

Το οπτικό ντοκουμέντο έχει προέλθει από κάμερα ασφαλείας του μπαρ και καταγράφει καρέ- καρέ όλες τις στιγμές, λίγο πριν στηθεί το καρτέρι θανάτου στον 42χρονο. Όπως φαίνεται στο βίντεο, βγαίνει από την τουαλέτα πρώτα ο ένας κατηγορούμενος και ένας ακόμα από την παρέα του. Λίγα δευτερόλεπτα μετά ακολουθεί το θύμα. Φοράει ένα λευκό μπλουζάκι και μια βερμούδα. Κατευθύνεται προς την παρέα των κατηγορουμένων. Εκεί υπάρχει αναστάτωση μεταξύ τους που μεταφέρεται μπροστά από το μπαρ. Αμέσως ένας υπεύθυνος από το νυχτερινό μαγαζί πηγαίνει προς το μέρος τους για να τους χωρίσει και τελικά τους βγάζει από το μαγαζί.

Δολοφονία στη Ραφήνα: Βίντεο ντοκουμέντο φέρνει στο φως της δημοσιότητας ο ΑΝΤ1

Οι δυο κατηγορούμενοι είναι αντιμέτωποι με τις κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράνομη οπλοφορία-οπλοχρησία.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ