Ελλαδα

Πανελλήνιες 2022: Μηδενίστηκε και άλλο γραπτό - Υποψήφια βρέθηκε με κινητό

Ποια η οδηγία του Υπουργείου για τα κινητά κατά την εξέταση των υποψηφίων

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πανελλήνιες 2022: Υποψήφια διαβάζει τα θέματα και έχει ανοιχτό το τετράδιο απαντήσεων
Πανελλήνιες 2022: Τα θέματα σε Αρχαία Ελληνικά, Μαθηματικά και Βιολογία © EUROKINISSI / ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

Πανελλήνιες 2022: Μηδενισμός γραπτού σε υποψήφια που βρέθηκε με κινητό στην Κρήτη - Το τέταρτο περιστατικό τις τελευταίες ημέρες.

Οι Πανελλήνιες 2022 ολοκληρώθηκαν σήμερα, Παρασκευή (10/6) για τους υποψηφίους των ΓΕΛ. Στην Κρήτη μέχρι σήμερα έχουν μηδενιστεί σε μαθήματα τέσσερις μαθητές. Μεταξύ αυτών και μία υποψήφια που μπήκε στο εξεταστικό κέντρο με το κινητό της τηλέφωνο

Σύμφωνα με το cretapost.gr, η υποψήφια των Πανελληνίων στο Ρέθυμνο μπήκε στην τάξη έχοντας το κινητό στην τσέπη της. Η μαθήτρια έλαβε τα θέματα της Ιστορίας και ξεκίνησε να γράφει, ωστόσο, ο επιτηρητής είδε πως η υποψήφια είχε μαζί της το κινητό τηλέφωνο. Ο επιτηρητής της πήρε το γραπτό και το μηδένισε. Η υποψήφια είχε απενεργοποιημένο το κινητό της, όμως κατά τις οδηγίες του Υπ. Παιδείας απαγορεύεται οι υποψήφιοι να έχουν τα κινητά τους την ώρα που δίνουν εξετάσεις, ακόμα και εάν είναι κλειστά. Θα πρέπει είτε να τα αφήνουν στο σπίτι, είτε στην έδρα.

Αυτό είναι το τέταρτο γραπτό που μηδενίζεται στην Κρήτη, αφού προ ημερών γραπτά υποψηφίων είχαν μηδενιστεί στα Χανιά και το Ηράκλειο, αφού έκαναν χρήση του κινητού τους στις εξετάσεις. 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις        

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ