Ελλαδα

Θεσσαλονίκη: Ηλικιωμένη απέκτησε δερματική πάθηση μετά από αισθητική θεραπεία

Της απέσπασαν 63.000 ευρώ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ηλικιωμένη γυναίκα με κοσμήματα στα χέρια της
Ηλικιωμένη (φωτογραφία αρχείου) © Pixabay / sabinevanerp

Θεσσαλονίκη: Δερματική πάθηση απέκτησε ηλικιωμένη μετά από θεραπείες - Της απέσπασαν χιλιάδες ευρώ - Ακόμη μία γυναίκα θύμα απάτης.

Δερματική πάθηση απέκτησε μία ηλικιωμένη γυναίκα στη Θεσσαλονίκη μετά από αισθητικές θεραπείες στις οποίες υπεβλήθη και χρυσοπλήρωσε. Θύμα του ιδιοκτήτη του κέντρου αισθητικής και μία ακόμη ηλικιωμένη γυναίκα. 

Στην υπόθεση εμπλέκονται ιδιοκτήτης και εργαζόμενοι εταιρείας παροχής υπηρεσιών αισθητικού χαρακτήρα, σε βάρος των οποίων, κατά περίπτωση, σχηματίστηκε σχετική δικογραφία. Σύμφωνα με το grtimes.gr, η πρώτη εκ των δύο γυναικών, στο πλαίσιο υπηρεσιών που τις παρασχέθηκαν από εργαζόμενους της προαναφερόμενης εταιρείας, υπέστη σοβαρές και επικίνδυνες σωματικές βλάβες, ενώ ζημιώθηκε οικονομικά καθώς ακολούθησε μία σειρά θεραπειών που της προτάθηκε, καθώς πείσθηκε ότι όφειλε να τις κάνει.

Αναφορικά με τη δεύτερη γυναίκα, τρεις εκ των προαναφερόμενων δραστών, εμπλέκονται σε παράνομη κατακράτηση χρηματικού ποσού που αντιστοιχούσε σε προπληρωμένα από την ίδια και ανεκτέλεστα προγράμματα θεραπειών. Το συνολικό περιουσιακό όφελος που αποκομίσθηκε παράνομα από τις δύο περιπτώσεις, ανέρχεται στο χρηματικό ποσό των 87.820 ευρώ. Τη δικογραφία σχημάτισαν αστυνομικοί του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Με πληροφορίες από grtimes.gr

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις  

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ