Ελλαδα

Πισπιρίγκου: Γιατρός τη «φωτογραφίζει» ότι αφαίρεσε το ρινικό οξυγόνο της Τζωρτζίνας

Τι κατέθεσε γιατρός από το Καραμανδάνειο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πισπιρίγκου: Γιατρός την «φωτογραφίζει» ότι αφαίρεσε το ρινικό οξυγόνο της Τζωρτζίνας
Πισπιρίγκου: Γιατρός την «φωτογραφίζει» ότι αφαίρεσε το ρινικό οξυγόνο της Τζωρτζίνας

Πάτρα: Γιατρός «φωτογραφίζει» την Πισπιρίγκου ότι αφαίρεσε το ρινικό οξυγόνο της Τζωρτζίνας.

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση της Πάτρας. Συγκεκριμένα, γιατρός από το Καραμανδάνειο Νοσοκομείο στην Πάτρα «φωτογραφίζει» τη Ρούλα Πισπιρίγκου ως το άτομο που αφαίρεσε το ρινικό οξυγόνο από την Τζωρτζίνα.

Σύμφωνα με ό,τι αποκάλυψε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, πρόκειται για τέσσερις κρίσιμες καταθέσεις γιατρών και μίας νοσηλεύτριας από το Καραμανδάνειο.

Στις 11 Απριλίου του 2021, η Τζωρτζίνα μεταφέρθηκε στο Καραμανδάνειο και το απόγευμα εκείνης της ημέρας, υπέστη την ανακοπή. Από τις περιγραφές της μητέρας που καθόταν δίπλα στο κορίτσι και μιλούσε με μία φίλη της, ξαφνικά άρχισε να χτυπάει το οξύμετρο και να ακούει τον θόρυβο. Τότε η φίλη της τής είπε να πάει να βρει έναν γιατρό.

Όταν λοιπόν, πήγε να βρει τους γιατρούς, μία εκ των γιατρών δήλωσε: «Ήμασταν στο γραφείο και μας χτύπησε την πόρτα με έναν ράθυμο τρόπο. Μας είπε, ''σαν να ακούγεται το οξύμετρο» ενώ μία άλλη που ήταν παρούσα στο περιστατικό ανέφερε: «Μας είπε ότι σφυρίζει το οξύμετρο».

Στη συνέχεια, η υπεύθυνη γιατρός και δύο συνάδελφοί της πήγαν στο δωμάτιο και όπως κατέθεσαν, βρήκαν την Τζωρτζίνα ωχρή.

Μάλιστα, η γιατρός ανέφερε στην κατάθεσή της ότι είδε την Τζωρτζίνα στη μέση του κρεβατιού, σε πλάγια θέση και χωρίς το ρινικό οξυγόνο.

Συνήγορος Πισπιρίγκου: Ίσως να μη μάθουμε ποτέ τι συνέβη

Σημειώνεται ότι ο συνήγορoς της Ρούλας Πισπιρίγκου μίλησε για την πελάτισσά του και τη χαρακτήρισε ιδιαίτερα ψύχραιμη. «Είναι ιδιαίτερα ψύχραιμη μέσα στις φυλακές και δεν έχει καμία επαφή με τον εν διαστάσει σύζυγό της» είπε στον Status 107.7 ο δικηγόρος της.

Σημείωσε, μάλιστα ότι είναι «μαγκάκι».

«Όλα όσα μου έχει πει για την υπόθεση φαίνεται να είναι αληθινά. Δεν προκύπτει μέχρι στιγμής κάποιο ψέμα», υποστήριξε.

Ερωτηθείς αν η κατηγορούμενη Ρούλα Πισπιρίγκου χρήζει ψυχιατρικής παρακολούθησης, είπε ότι δεν πρόκειται να ζητηθεί κάτι τέτοιο από τη δική της πλευρά, αφού, όπως υπογράμμισε, η ίδια αυτό θα το θεωρήσει προσβολή.

«Αυτή τη στιγμή θα σας έλεγα ότι ίσως να μη μάθουμε ποτέ τι ακριβώς συνέβη με αυτή την υπόθεση», κατέληξε ο κ. Παπαδόπουλος.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ