Ελλαδα

Ρούλα Πισπιρίγκου: Καταρρίπτεται ο ισχυρισμός ότι δεν ήξερε για την κεταμίνη

«Υπάρχουν καταθέσεις που δεν βλέπουν το φως της δημοσιότητας»

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ρούλα Πισπιρίγκου
Ρούλα Πισπιρίγκου © Youtube / Star

Ρούλα Πισπιρίγκου: Το έγγραφο με το οποίο καταρρίπτεται ο ισχυρισμός ότι δεν ήξερε για την κεταμίνη - Υπάρχουν καταθέσεις που δεν είναι ανακοινώσιμες

Στοιχεία από το νοσοκομείο όπου βρισκόταν η 9χρονη Τζωρτζίνα καταρρίπτουν τον ισχυρισμό της Ρούλας Πισπιρίγκου ότι δεν γνώριζε την κεταμίνη, παρά την έμαθε λίγη ώρα πριν από τη σύλληψή της.

Σύμφωνα με το Mega, έγγραφο που είχαν συντάξει οι γιατροί στη ΜΕΘ του νοσοκομείου του Ρίο ανέφερε τη χορήγηση κεταμίνης στη μικρή Τζωρτζίνα, ενώ ανέφεραν και τη δοσολογία που θα έπρεπε να λάβει αν χρειαστεί. Οι γιατροί της ΜΕΘ είχαν σαφή δοσολογία για το παιδί, σε περίπτωση που χρειαζόταν, με ενδεικτική τιμή τα 1-2 mg ανά κιλό βάρους, με ανώτατο όριο τα 2 γραμμάρια.

«Σε κάθε κρεβάτι υπάρχει ένα χαρτί που γράφουν οι γιατροί στοιχεία. Ίσως υπάρχουν κάποιοι γιατροί που γράφουν παραπάνω πράγματα και έχουν καταγράψει την κεταμίνη.  Αποδεικνύεται ότι η μητέρα που ήταν στο νοσοκομείο ήξερε για την κεταμίνη. Αυτή η δοσολογία είναι που χορηγήθηκε στην Τζωρτζίνα και ήταν για την τραχειοστομία και γράφεται με ώρα και ημερομηνία. Τα χαρτιά αυτά είναι εμφανή», σχολίασε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη.

 

 

Ρούλα Πισπιρίγκου: Υπάρχουν καταθέσεις που δεν είναι ανακοινώσιμες

«Υπάρχουν καταθέσεις που δεν βλέπουν το φως της δημοσιότητας για ευνόητους λόγους. Παίρνουν εδώ και καιρό καταθέσεις οι οποίες δεν είναι ανακοινώσιμες. Έχει γίνει μία πολύ καλή δουλειά από το Ανθρωποκτονιών και οι ισχυρισμοί της Ρούλας Πισπιρίγκου θα καταπέσουν στο δικαστήριο. Η ελληνική Αστυνομία έχει βγάλει ανακοίνωση μία φορά, μόνο τη μέρα της σύλληψής της. Οι καταθέσεις συνεχίζονται και περιμένουν το πόρισμα των ιατροδικαστών για τα άλλα δύο παιδιά», ανέφερε σήμερα (29/4) ο γενικός γραμματέας των Ειδικών Φρουρών, Στράτος Μαυροειδάκος. 

«Το Ανθρωποκτονιών έχει πρόσβαση σε όλα τα στοιχεία, έχουν μπει ιατροδικαστικά στοιχεία στην δικογραφία για τα δύο παιδιά και συγκεκριμένα για την Ίριδα. Τη μέρα που έφυγε το παιδάκι η Ίριδα ξαφνικά, χάθηκε πολύτιμος χρόνος, γιατί εάν είχε πάει κάποιος αστυνομικός θα έβλεπε εάν υπάρχουν στοιχεία εγκληματικής ενέργειας. Από ο,τι λένε αστυνομικές πηγές,  δεν πήγε αστυνομικός εκείνη τη στιγμή που ήταν το παιδί και το ΕΚΑΒ του έκανε ανάνηψη, αλλά πήγε την επόμενη μέρα. Εάν πήγαινε αστυνομικός και έβλεπε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, θα καλούσε επί τόπου τον ιατροδικαστή», συμπλήρωσε.

 

Ρούλα Πισπιρίγκου: Γιατί παγώνει η κατάθεση του αιτήματος αποφυλάκισης

«Θα γίνει όταν θα είμαστε έτοιμοι, όταν θα είναι έτοιμα τα έγγραφα που θα τη συνοδεύουν για να έχει και κάποια ουσία η κατάθεσή της. Αυτή τη στιγμή μη έχοντας ολοκληρώσει το φάκελο που θέλουμε να καταθέσουμε δεν είμαστε έτοιμοι γι αυτή την ενέργεια» δήλωσε ο συνήγορος της 33χρονης, Όθων Παπαδόπουλος.

Ο δικηγόρος της αναφέρθηκε και στην ψυχολογική της κατάσταση. «Είναι επηρεασμένη από το περιεχόμενο των ημερών που παρήλθαν, από τις γιορτές, την ονομαστική εορτή της Τζωρτζίνας και από όλα όσα έγιναν και την οδήγησαν στον εγκλεισμό της στο σωφρονιστικό κατάστημα» ανέφερε ο Όθων Παπαδόπουλος.

«Όλο αυτό το διάστημα έχει δει τηλεόραση, από το πρωί μέχρι το βράδυ βλέπει ένα αήθη θα έλεγα πόλεμο, έναν ακραίο πόλεμο. Σκοπεύει λοιπόν κατά των πλέον ακραίων από τα στοιχεία εκείνα που την κατηγορούν υπάρχουν ακρότητες και ποινικά αδικήματα. Τα πιο ακραία από αυτά μας έδωσε εντολή να τα κυνηγήσουμε με κάθε νόμιμο μέσο» δήλωσε ο 2ος συνήγορος της κατηγορούμενης, Κωνσταντίνος Ζαρδάς.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ