Ελλαδα

Ρούλα Πισπιρίγκου: Η μητέρα της πουλάει το σπίτι λόγω εξόδων

«Τα ντουβάρια δεν έχουν αξία»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ρούλα Πισπιρίγκου: Η μητέρα της πουλάει το σπίτι της λόγω εξόδων
Η μητέρα και η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου © EUROKINNISSI/ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ

Ρούλα Πισπιρίγκου: Η μητέρα της θέλει να πουλήσει το σπίτι στην Πάτρα για να καλύψει τα δικαστικά έξοδα.

Η οικογένεια Πισπιρίγκου είναι αποφασισμένη να στηρίξει την Ρούλα μέχρι τέλους, καθώς είναι πεπεισμένη, ότι η κόρη τους είναι αθώα για τον θάνατο της Τζωρτζίνας. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr, η οικογένεια της μητέρας των τριών παιδιών στην Πάτρα, είναι έτοιμη να στηρίξει την Ρούλα Πισπιρίγκου καθώς πιστεύει στην αθωότητας της, παρόλο που είναι πολλοί αυτοί που κάνουν λόγο για «χαμένη υπόθεση».

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η αδερφή, η μητέρα και οι συγγενείς της προφυλακισμένης Ρούλας Πισπιρίγκου στις Φυλακές Κορυδαλλού, κάνουν μεγάλες προσπάθειες για να βρουν ψήγματα στοιχείων, που θα αποδεικνύουν την αθωότητα της 33χρονης μητέρας των τριών παιδιών στην Πάτρα.

Η οικογένεια της Ρούλας Πισπιρίγκου, εκτός από το ψυχολογικό σοκ που υπομένει από την κράτηση της 33χρονης, ως βασική ύποπτη για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας, έχει να υπομείνει και το οικονομικό κόστος, καθώς, την υπεράσπιση της έχουν αναλάβει δύο νομικοί, ένας από την Αθήνα και ένας από τη Θεσσαλονίκη.

Οπως αναφέρει το pelop.gr, η 33χρονη μητέρα δεν είχε κάποιο ατομικό εισόδημα πολύ καιρό πριν συλληφθεί για τον θάνατο της Τζωρτζίνας, ενώ η αδερφή της Δήμητρα, μετά τα τελευταία γεγονότα, παραιτήθηκε από τη δουλειά της, σε ψητοπωλείο της Αχαγιάς στην Πάτρα.

Αυτό σημαίνει ότι μόνο η μητέρα της Ρούλας, εισφέρει με το εισόδημα της στην οικογένεια, αφού εργάζεται ως υπάλληλος στον Κοινωνικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων.

Ομως από ότι φαίνεται ο μισθός της μητέρας της Ρούλας Πισπιρίγκου δεν είναι αρκετός για να καλύψει τα δικαστικά έξοδα και τις αυξημένες οικονομικές απαιτήσεις (τεχνικών συμβούλων, επιστημονικών ή ιατρικών εκθέσεων, εργαστηρίων) που προέκυψαν από την υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Η μητέρα της θέλει να πουλήσει το σπίτι στην Πάτρα

Η Ελένη Λεγάτου, μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου, για να μπορέσει να καλύψει τα έξοδα και να στηρίξει της κόρη της, στις δικαστικές μάχες που αναμένεται να δώσει, πήρε την απόφαση να πουλήσει μέχρι και το σπίτι της. Η Ελένη Λεγάτου, πρόκειται να πουλήσει ένα ακίνητο που κατέχει στις Εργατικές Κατοικίες Νέου Δρόμου Πατρών, η αξία του οποίου αναμένεται να φτάσει στις 30.000 ευρώ.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει βρεθεί ήδη αγοραστής για το εν λόγω ακίνητο και η οικία ελέγχεται πολεοδομικά.

Παράλληλα η οικογένεια διαθέτει και εξοχική κατοικία στον Κάτω Αλισσό της Δυτικής Αχαΐας η οποία πιθανότατα αρκετά σύντομα να μετατραπεί και σε μόνιμη, καθώς η κατοικία στην Πάτρα βρίσκεται σε διαδικασία πώλησης.

Μητέρα Ρούλας Πισπιρίγκου: Τα ντουβάρια δεν έχουν αξία μπροστά στο παιδί μου

Η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου θέλει να υπερασπιστεί μέχρι τέλους την 33χρονη κόρης της. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Ελένη Λεγάτου ακούστηκε να λέει σε στενό οικογενειακό της περιβάλλον ότι: «Τα ντουβάρια δεν έχουν αξία μπροστά στο παιδί μου».

Τέλος, η οικονομική κατάσταση της οικογένειας δεν είναι καλή, καθώς σε ερώτηση δημοσιογράφων προ ημερών «γιατί δεν επισκέπτονται συχνά τη Ρούλα», απάντησαν πως «τα έξοδα Πάτρα-Αθήνα είναι δυσβάσταχτα και απαγορευτικά».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ