- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Φωτιά στο Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη - Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής
Νεκρός ένας 72χρονος ασθενής
Για τη φωτιά στο νοσοκομείο Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη, με τον έναν νεκρό και τους δύο τραυματίες, εξέδωσε ανακοίνωση η Πυροσβεστική Υπηρεσία.
Ανακοίνωση για τη φωτιά στο νοσοκομείο Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη εξέδωσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία. Ένας νεκρός και δύο τραυματίες, ο ένας με σοβαρά εγκαύματα, είναι ο τραγικός απολογισμός από τη φωτιά στο νοσοκομείο Παπανικολάου, η οποία εκδηλώθηκε σήμερα Τετάρτη 6 Απριλίου 2022 στη Θεσσαλονίκη.
Σοκάρουν οι μαρτυρίες για τα όσα δραματικά εκτυλίχθηκαν στο νοσοκομείο, την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη η πυρκαγιά. ««Είδα ασθενείς να φλέγονται, ένας εξαϋλώθηκε» ανέφερε γιατρός που έσβησε την πυρκαγιά με πυροσβεστήρα.
Φωτιά στο Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη - Τι αναφέρει η Πυροσβεστική
«Για πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε θάλαμο νοσηλείας του 2ου ορόφου της Β΄ Πνευμονολογικής Κλινικής του Γ.Ν.Θ. "Γ. Παπανικολάου", στο δήμο Πυλαίας Χορτιάτη Θεσσαλονίκης ειδοποιήθηκε η υπηρεσία μας, κατά τις πρωινές ώρες σήμερα.
» Kατά τη διάρκεια κατάσβεσης της πυρκαγιάς, εντοπίστηκε σορός άνδρα, ενώ δύο ακόμη άνδρες εντοπίστηκαν με σοβαρά εγκαύματα. Σε ασφαλές σημείο μεταφέρθηκαν 35 άτομα. Στο έργο της κατάσβεσης έλαβαν μέρος 30 πυροσβέστες με 11 οχήματα, ενώ από την πυρκαγιά προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές. Για το ανωτέρω περιστατικό, προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο ανακριτικό τμήμα» επισημαίνεται στην ανακοίνωση της Πυροσβεστικής για τη φωτιά στο νοσοκομείο Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο καιρός για αύριο Κυριακή
Στην ευρύτερη περιοχή είχε προηγηθεί βροχόπτωση, ενώ καταγράφηκε και κεραυνική δραστηριότητα
Είχε ανοίξει τις πόρτες του για πρώτη φορά το 1956 ως θερινό σινεμά
Οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με την 24ωρη Γραμμή Εξυπηρέτησης του Δημότη 1595
47 νέα κρούσματα σε μια εβδομάδα - 13 θάνατοι στη χώρα
Υψηλές θερμοκρασίες για 6 - 7 ημέρες
Γιατί η νομική παιδεία μας αφορά όλους
Ιδιαίτερα αυξημένη από το πρωί η κίνηση
Έσπευσε σκάφος του Λιμενικού από τη Σκιάθο
Αναλυτική πρόγνωση από την ΕΜΥ
Η ανήλικη αγνοείται από τις 16 Αυγούστου
Εκτιμάται πως είχε βλάβη στον πίσω έλικα μετά από σοβαρό περιστατικό στο οποίο είχε εμπλακεί
Προσφέρει μία δεύτερη ευκαιρία ζωής σε ασθενείς που βρίσκονται σε αναμονή μεταμόσχευσης
Το δέμα που μετέφερε περιείχε μεταξύ άλλων 12 κινητά και 21 κάρτες SIM
O πατέρας προχώρησε σε αρπαγή της το βράδυ της 19ης Αυγούστου
Η κίνηση θα παραμείνει αυξημένη και το Σαββατοκύριακο
Τρία πυροσβεστικά αεροσκάφη Air Tractor απογειώθηκαν από την Αλεξανδρούπολη και κατευθύνθηκαν προς το νησί
Μεταφέρθηκαν στο λιμάνι της Μύρινας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.