Ελλαδα

Τζώρτζης Μονογυιός: Συγγενείς και φίλοι λένε το τελευταίο «αντίο»

Συντετριμμένη η οικογένειά του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τζώρτζης Μονογυιός: Τελευταίο αντίο στη Μύκονο
Τζώρτζης Μονογυιός: Τελευταίο αντίο στη Μύκονο © Screenshot/ YouTube/ cyclades24.gr

Το τελευταίο «αντίο» λένε αυτήν την ώρα οι συγγενείς και οι φίλοι στον Τζώρτζη Μονογυιό.

Νωρίς το μεσημέρι της Τρίτης έφτασε στη Μύκονο με το πλοίο της γραμμής από τη Ραφήνα, η σορός του Τζώρτζη ΜονογυιούΣτο ίδιο πλοίο επέβαιναν οι γονείς και η αδελφή του και στενοί συγγενείς προκειμένου να τον συνοδέψουν στην τελευταία του κατοικία.

Συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες αποχαιρετούν αυτή την ώρα τον Τζώρτζη Μονογυιό με την οικογένεια σε ανακοίνωσή της να αναφέρει ότι η κηδεία θα γίνει σε στενό κύκλο λόγω των περιορισμών της πανδημίας.

 

Στο τελευταίο αντίο δεν θα μπορέσει να παρίσταται η σύζυγος του Τζώρτζη Μονογυιού, καθώς συνεχίζει να νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένη.

Τζώρτζης Μονογυιός: Στο «μικροσκόπιο» οι κάμερες για το τροχαίο με τη Ferrari

Την ίδια ώρα συνεχίζονται οι έρευνες για το τροχαίο δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή στον Τζώρτζη Μονογυιό, με τις αρχές να επικεντρώνονται στα όσα έχουν καταγραφεί από τις κάμερες.

Συγκεκριμένα, οι αξιωματικοί της τροχαίας «σκανάρουν» τα πλάνα από τις κάμερες που βρίσκονται σε κτίριο της οδού Κ. Καραμανλή που φέρονται να είναι διαφωτιστικά, επιδιώκοντας να φτάσουν στην άκρη του νήματος για το τι ήταν εκείνο που οδήγησε τον άτυχο οδηγό να χάσει τον έλεγχο της πολυτελούς Ferrari.

Σύμφωνα με το MEGA, η Τροχαία έχει εξάγει χρήσιμα συμπεράσματα μέσα από τα όσα έχουν καταγράψει οι κάμερες, τόσο για το τι προηγήθηκε της μοιραίας σύγκρουσης, όσο και για το τι επακολούθησε.

Μάλιστα, βάσει των ως τώρα στοιχείων, ο Τζώρτζης Μονογυιός, τη στιγμή της στροφής έξω από το βενζινάδικο, είχε αναπτύξει ταχύτητα περίπου 90 χιλιομέτρων, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στο ρεπορτάζ του καναλιού, ενώ λίγα μέτρα αργότερα η ταχύτητα αυξήθηκε στα 130 χλμ..

Είναι η στιγμή που ο Τζώρτζης Μονογυιός χάνει τον έλεγχο του οχήματος, καταλήγοντας στο δέντρο.

«Φως» στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει η κατάθεση της συζύγου του Τζώρτζη Μονογυιού, αναμένοντας τη βελτίωση της υγείας της, ώστε να είναι σε θέση να μιλήσει.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ