Ελλαδα

Τζώρτζης Μονογυιός: Στη Μύκονο αύριο η κηδεία του

Επιλογή της οικογένειάς του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τροχαίο δυστύχημα με Ferrari στη Βούλα
Τροχαίο δυστύχημα με Ferrari στη Βούλα © EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Την Τρίτη (18/01) στη Μύκονο, θα γίνει η κηδεία του Τζώρτζη Μονογυιού, που βρήκε τραγικό θάνατο σε τροχαίο στη Βούλα, την περασμένη Πέμπτη.

Αύριο, Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2022 θα πραγματοποιηθεί στη Μύκονο η κηδεία του Τζώρτζη Μονογυιού που σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα στη Βούλα την Πέμπτη 13 Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με το cyclades24.gr, η οικογένεια του 45χρονου επιχειρηματία, επέλεξε να γίνει η ταφή του στην γενέτειρά του, το νησί της Μυκόνου, εκεί όπου μεγάλωσε και έζησε τα παιδικά του χρόνια.

Να σημειωθεί πως στη Μύκονο, ο Τζώρτζης Μονογυιός δραστηριοποιείτο επιχειρηματικά και περνούσε πολλούς μήνες στο νησί.

Στο «μικροσκόπιο» οι κάμερες για το τροχαίο με τη Ferrari

 

Συνεχίζονται οι έρευνες για το τροχαίο δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή στον Τζώρτζη Μονογυιό, με τις αρχές να επικεντρώνονται στα όσα έχουν καταγραφεί από τις κάμερες.

Συγκεκριμένα, οι αξιωματικοί της τροχαίας «σκανάρουν» τα πλάνα από τις κάμερες που βρίσκονται σε κτίριο της οδού Κ. Καραμανλή που φέρονται να είναι διαφωτιστικά, επιδιώκοντας να φτάσουν στην άκρη του νήματος για το τι ήταν εκείνο που οδήγησε τον άτυχο οδηγό να χάσει τον έλεγχο της πολυτελούς Ferrari.

Σύμφωνα με το MEGA, η Τροχαία έχει εξάγει χρήσιμα συμπεράσματα μέσα από τα όσα έχουν καταγράψει οι κάμερες, τόσο για το τι προηγήθηκε της μοιραίας σύγκρουσης, όσο και για το τι επακολούθησε.

Μάλιστα, βάσει των ως τώρα στοιχείων, ο Τζώρτζης Μονογυιός, τη στιγμή της στροφής έξω από το βενζινάδικο, είχε αναπτύξει ταχύτητα περίπου 90 χιλιομέτρων, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στο ρεπορτάζ του καναλιού, ενώ λίγα μέτρα αργότερα η ταχύτητα αυξήθηκε στα 130 χλμ..

Είναι η στιγμή που ο Τζώρτζης Μονογυιός χάνει τον έλεγχο του οχήματος, καταλήγοντας στο δέντρο.

«Φως» στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει η κατάθεση της συζύγου του Τζώρτζη Μονογυιού, αναμένοντας τη βελτίωση της υγείας της, ώστε να είναι σε θέση να μιλήσει.

Τζώρτζης Μονογυιός: Τα στοιχεία για το τροχαίο δυστύχημα

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν διαρρεύσει έως τώρα από την Πυροσβεστική, το πολυτελές αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 45χρονος κινούνταν με ταχύτητα που υπερέβαινε τα 120 χλμ.

Σημειώνεται ότι δεν υπάρχουν ίχνη φρεναρίσματος πριν από τη μοιραία πρόσκρουση σε πινακίδα της Περιφέρειας και στη συνέχεια σε δέντρο.

Παράλληλα, όλα δείχνουν πως απομακρύνεται το σενάριο για εμπλοκή άλλου οχήματος ή πεζού που με κάποιο τρόπο μπορεί να προκάλεσαν την εκτροπή του οχήματος, αφού από το υλικό που έχει συλλεχθεί δεν προκύπτει κάτι τέτοιο, τουλάχιστον μέχρι στιγμής.

Μαδιάς: Ίδια με του Mad Clip τα ίχνη του οχήματος Μονογυιού

Από την πλευρά του, ο πραγματογνώμονας τροχαίων ατυχημάτων, Παναγιώτης Μαδιάς, μιλώντας στον ΑΝΤ1, εξήγησε πως τα ίχνη του οχήματος του Τζώρτζη Μονογυιού είναι τα ίδια με του Mad Clip, όπως παρατήρησε κατά την αυτοψία στον χώρο του τροχαίο με τη Ferrari, στη Βούλα.

Ωστόσο, όπως τόνισε, η διαφορά στο δυστύχημα στη Βούλα είναι ότι δεν υπάρχουν ίχνη τροχοπέδησης ούτε ίχνη πλαγίας ολίσθησης. «Αυτό σημαίνει ότι μήπως ήταν απενεργοποιημένο το σύστημα στο τιμόνι», συμπλήρωσε, εξηγώντας πως αν ήταν έτσι θα υπήρχαν ίχνη τροχοπέδησης ή πλαγίας ολίσθησης, «αλλά δεν έχουμε και είναι πάρα πολύ δύσκολο τροχαίο. Μόνο καμία κάμερα αν μας βοηθήσει που υπάρχει εκεί κοντά, στα 20 μέτρα».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ